Sosyal Medya

Güncel

Abdullah Gül bu akşam Bülent Arınç ile bir araya gelecek

AK Parti cephesi, 24 saat içinde ikinci sürpriz buluşmaya hazırlanıyor. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda yemek yiyen 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, bu akşam da eski Meclis Başkanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile bir araya geliyor.



Kulislere göre, dün akÅŸamki buluÅŸma ErdoÄŸan’ın, geçirdiÄŸi saÄŸlık operasyonu nedeniyle Gül’ü geçmiÅŸ olsun demek için aradığında kararlaÅŸtırıldı. 
 
Yakın çevresi de, “Sayın ErdoÄŸan ve Gül daha önce de AK Parti Ä°stanbul Milletvekili Ekrem Erdem’in oÄŸlunun düğünü ile Birlik Vakfı’nın töreninde birlikte bulunmuÅŸlar ve bu buluÅŸmalarında da bir araya gelelim diye konuÅŸmuÅŸlardı” bilgisini aktardı.
 
Kulislere göre, ErdoÄŸan ve Gül dün akÅŸam 3 saat süren görüşmelerinde ağırlıklı olarak Suriye ve GüneydoÄŸu’daki geliÅŸmeler olmak üzere Türkiye’nin sıcak gündemi üzerinde görüş alışveriÅŸinde bulundular. 
 
Yine kulislere göre Erdoğan ve Gül, son günlerde Erdoğan ve Arınç cephelerinden yapılan karşılıklı açıklamalarla yaşanan ve parti kulislerinde yankı bulan gelişmeleri de değerlendirdiler.
 
Gül, ErdoÄŸan’ın görüşmesinin ardından bu akÅŸam da Arınç ile bir araya gelecek. Kulislerde Gül’ün, “Ãœlke sıkıntılı bir dönemden geçiyor, bu nedenle enerjimizi iç tartışmalarda tüketmek yerine ülkeyi bir an önce düze çıkarmaya odaklanalım” mesajı verdiÄŸi konuÅŸuluyor.
 
 
 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.