Sosyal Medya

Güncel

Demirtaş'ın çağrısına 'HDP' bile destek vermedi

Demirtaş'ın geçtiğimiz gün yaptığı 'halkı sokağa çağıran' eylem çağrısına yurdun hiç bir yerden destek gelmedi.



6 - 7 Ekim'de olduÄŸu gibi yine halkı sokaÄŸa çağıran HDP EÅŸ Genel BaÅŸkanı Selahattin DemirtaÅŸher gün her yerde saat 19.00'da eylem çaÄŸrısı yapmıştı.

Selahattin DemirtaÅŸ'ın bu açıklamasının ardından HDP'nin resmi Twitter hesabından "#AkÅŸam7deBarışaSesVer" kampanyası baÅŸlatmış Yapılan açıklamada, "Evdeysek tencere tavayla, sokaktaysak alkışla ıslıkla, arabadaysak kornayla" deniÅŸmiÅŸti.

DEMÄ°RTAÅž DESTEK BULAMADI
DemirtaÅŸ'ın bu çaÄŸrısına vatandaÅŸtan destek gelmediÄŸi gibi HDP'nin örgütlerinden de destek gelmedi. Diyarbakır'da bulunan gazeteci Kemal Öztürk, eylem çaÄŸrısı yapılan saate Diyarbakır sokaklarını ve HDP Diyarbakır Ä°l Merkezini görüntüledi. Görüntülerde açık bir ÅŸekilde DemirtaÅŸ'ın çaÄŸrısına kendi partisinden bile hiç bir destek verilmediÄŸi görülüyor. Sokaklarda ise sadece bir kaç aracın korna çalması dikkat çekti.

Görüntüler, Diyarbakır'da HDP'nin en çok oy aldığı BaÄŸlar bölgesi, Diyarbakır'ın en merkezi yeri Ofis bölgesi, HDP Diyarbakır Ä°l BaÅŸkanlığı ve Milletvekillerinin oturduÄŸu lüks semt Diclekent'ten...

 

Kaynak : Haber7

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.