Sosyal Medya

Güncel

Rus uçakları Halep'te yine sivilleri hedef aldı

Rus ordusuna ait savaş uçaklarının Halep'in kuzeyinde muhaliflerin denetiminde olan Anadan ilçesine düzenlediği hava saldırıları sonucu 6 sivil öldü, 16 kişi yaralandı.



Rus ordusuna ait savaÅŸ uçaklarının Halep'in kuzeyinde muhaliflerin denetiminde olan Anadan ilçesine düzenlediÄŸi hava saldırıları sonucu 6 sivilin öldüğü, 16 kiÅŸinin yaralandığı ifade edildi.

AA muhabirinin Anadan'daki sivil savunma yetkililerinden aldığı bilgiye göre,Rus jetleri, Halep'in kuzeyinde yönetim karşıtlarının kontrolündeki Anadan ilçesinde yerleÅŸim yerlerine 50 saldırı gerçekleÅŸtirdi.

20160202-2-14078600-5105314_1

Saldırılarda 6 sivilin yaÅŸamını yitirdiÄŸini, 16 kiÅŸinin yaralandığını ifade eden yetkililer, sivil savunma ekiplerinin yıkılan evlerin enkazından ölü ve yaralıları kısıtlı imkanlarla çıkartığını söyledi. 

Anadan'daki yerel aktivistlerden Muhammed Kurab ise 5 Rus savaş uçağının ilçe ve çevresindeki yerleşim yerlerine yoğun bir şekilde saldırdığını belirterek, Rusların iki günden bu yana Halep'in kuzeyinde muhaliflerde olan bölgelere saldırdığını kaydetti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.