Sosyal Medya

Güncel

AK Parti'den Arınç'a tepki

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Bülent Arınç’ın bir televizyon programında yaptığı açıklamaları doğru bulmadığını ifade etti.



Bir televizyon programında canlı yayına konuk olan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “Terör örgütü ve onun uzantısı pozisyonundakilere tek bir laf söyleyemeyen siyasi parti HDP'yi, terör örgütüne hiçbir eleÅŸtiride bulunamıyor. Örgüt, onlarca insanın ölümüne sebep oluyorsa, askere ve polise silah sıkan insanlara halen daha kanat geriyorsa bunların savunulacak hiçbir yanı yok” dedi.

Bakan Çelik, eski BaÅŸbakan Yardımcısı ve Milletvekili Bülent Arınç'ın bir televizyon programında yaptığı açıklamalara da tepki gösterdi. Arınç, “Bu partide görev yapmış, mayasını çok iyi bilen arkadaÅŸların bu tarz konuÅŸmaları hiç şık deÄŸildir. Bugün terörle mücadeleyle olan kararlılığımıza karşı kimsenin moral bozmaya hakkı yok. Devletimiz ÅŸu anda çok ciddi bir sorunla karşı karşıyadır. 

Türkiye zaten huzur içerisinde, yatırımları güzel, esnafı memnun, tarım kesimi memnun. Böyle bir ortam varken, bunu millete çok gören terör örgütüne ve yandaÅŸlarına dönük bir olumlu cümle deÄŸil, bir kelime söyleme bile haklarının olmadığını ifade etmek istiyorum. Bu milletin baÄŸrından çıkmış bu siyaseti boÄŸmak, köşeye sıkıştırmak ve eleÅŸtirmek için bin bir türlü hesap yapan unsurlar var. Bunların bu mücadelelerini en iyi Bülent Arınç ve arkadaÅŸları bilir. Böyle bir süreçte kimin ne yapmak istediÄŸinin bilindiÄŸi, AK Parti'ye, CumhurbaÅŸkanımıza ve BaÅŸbakanımıza yönelik böyle yaklaşımların doÄŸru olmadığını ifade ediyorum” diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.