Sosyal Medya

Coğrafyamız

PYD bölgesinde 30 PKK kampı!

PYD’nin muhalif değil, PKK’nın uzantısı olduğu kanıtlandı.



Esad ve Rusya’nın desteÄŸini arkasına alan PYD, yaklaşık 30 kampta Türkiye’yi kana bulamak için terörist yetiÅŸtiriyor. 

Türkiye’nin Cenevre’deki Suriye görüşmelerinde masada istemediÄŸi PYD’nin muhalif deÄŸil PKK uzantısı ve Esad destekçisi olduÄŸu kanıtlandı, Suriye’deki terörist kampları! PYD Esad ve Rusya’nın desteÄŸi ile bir yandan sınırlarımızı tehdit ediyor bir yandan da yaklaşık 30 kampta Türkiye’nin GüneydoÄŸu ve DoÄŸu’sunu kana bulayan terörist yetiÅŸtiriyor. PKK kamplarını Kandil’den aÄŸustos ayında Suriye’ye gelen Bahoz Erdal yönetiyor.

TÃœRKÄ°YE PYD'YÄ° CENEVRE'DE Ä°STEMÄ°YOR 

Cenevre görüşmeleri PYD kriz nedeniyle ertelendi. Türkiye’nin itirazında en büyük etken PYD’nin doÄŸu ve güney doÄŸuda halka zulmeden sokakları savaÅŸ alanına çeviren terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı olması. PYD’nin muhalif olduÄŸunu iddia edenlerin önüne Türk heyeti Suriye’deki PKK kamplarını koydu. Terör örgütü PKK’nın Suriye’nin Afrin, Kobani, Kamışlı, Resulayn, Derik ve Haseke kentlerinde aktif olarak yaklaşık 30 kampı bulunuyor. 

KANDİL'DEN KAMPLAR İÇİN GELDİ

Terörist yetiÅŸtiren bu kampların başında Narin, Çekdar, Baver, Dersuan, Bülbül, Pendirek, Raco, Serekaniye ve Kezwan Dağı geliyor. Kampların en kritiÄŸi ise Kamışlı kampı. Kampların yönetimi ise TSK’nın Kandil’e düzenlediÄŸi yoÄŸun hava operasyonundan sonra Kobani bölgesine geçen Bahoz Erdal kod adlı Fehman Hüseyin yürütüyor. 

KATLÄ°AMA GELÄ°YORLAR

Bahoz Erdal teröristlerin Türkiye’ye geçiÅŸini koordine ediyor. Kamplarda eÄŸitilen terör örgütünün bombacıları ve keskin niÅŸancıları Türkiye’ye geçip katliam yapıyor. Kampların finansörü ise BeÅŸar Esad. Esad, PKK’lıların sınır geçiÅŸlerine de Elmuhaberat elemanları ile destek veriyor. Rusya ise kamplarda kullanılan silah ve mühimmatı saÄŸlıyor. 

Kaynak : AkÅŸam

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.