Sosyal Medya

Güncel

Şehit sayısı 4'e yükseldi!

Operasyonların devam ettiği Diyarbakır'ın Sur ilçesinde meydana gelen patlamada 4 asker şehit oldu.



Sur ilçesinde süren operasyonlar sırasında 4 asker ÅŸehit oldu. Saldırıda 6 asker ve 2 polis de yaralandı. Åžehit askerlerin ikisinin uzman çavuÅŸ ve astsubay olduÄŸu öğrenildi.

ÅžEHÄ°T SAYISI 4'E YÃœKSELDÄ°

Öte yandan çatışmada yaralanan 1 polis de kaldırıldığı hastanede ÅŸehit oldu. 

TSK'dan yapılan açıklama şöyle; 

27 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce yapılan silahlı saldırı sonucu dördü ağır olmak üzere altı kahraman silah arkadaşımız yaralanmış, durumu ağır olan silah arkadaÅŸlarımızdan üçü kaldırıldıkları hastanede yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak ÅŸehit olmuÅŸlardır. Yaralı silah arkadaÅŸlarımızın tedavilerine devam edilmektedir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boÄŸan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz ÅŸehitlerimize Allah’tan rahmet, ÅŸehitlerimizin deÄŸerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine baÅŸsaÄŸlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaÅŸlarımıza acil ÅŸifalar temenni ediyoruz.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

ÅžEHÄ°TLERÄ°N KÄ°MLÄ°KLERÄ° BELLÄ° OLDU

Diyarbakır’ın Sur Ä°lçesi’nde bugün PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada ÅŸehit düşen 3 askerin Yüzbaşı YiÄŸit Can  Ã‡iÄŸa, Astsubay ÃœstçavuÅŸ Özgür ErdoÄŸan ve Uzman ÇavuÅŸ Osman AteÅŸ olduÄŸu belirlendi.
 
Kayseri 1’inci Komando Tugayı’ndan geçici görevle Diyarbakır’a giden ÅŸehitler Yüzbaşı Can ÇiÄŸa’nın Mersin’de, Astsubay ÃœstçavuÅŸ Özgür ErdoÄŸan’ın Ä°zmir’de ve Uzman ÇavuÅŸ Osman AteÅŸ’in Tokat’ta oturan ailelerine oÄŸullarının ÅŸehit düştüğü haberi verildi.
 
Åžehit Yüzbaşı ÇiÄŸa’nın evli olduÄŸu ve 2 ay önce Ahsen adında bir kızının dünyaya geldiÄŸi öğrenildi.

Kaynak : Ajanslar

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.