Sosyal Medya

Coğrafyamız

DAEŞ'ten Türk askerine küstah mesaj!

DAEŞ terör örgütü Türkçe olarak yayınladığı derginin son sayısında skandal bir yazı ile Türk askerini kafir ilan ederek kanlarının helal olduğunu söyledi.



Suriye, Irak ve birçok ülkede sivilleri katledip kan döken DAEÅž, aylık dergileri Konstantiniyye’nin son sayısındaki sekiz sayfayı, ‘Türk askeri’ne ayırdı. ‘Türk askerlerinin ‘taÄŸuta’ hizmet ettiÄŸini savunan örgüt, Türkiye’deki demokratik düzeni ‘küfür’ olarak tanımlarken, bu düzene hizmet eden silahlı güçlerin ‘kafir’ olduÄŸunu öne sürdü:

SÄ°VÄ°LLERÄ° KATLEDEN DAEÅž, TÃœRK ASKERÄ°NÄ° KAFÄ°R Ä°LAN ETTÄ°

“Türkiye gibi taÄŸuti sistemlerle yönetilen ülkelerde, askerlik ve polislik gibi silahlı güç olmak ve onların ordularında yer almak küfürdür. Bu tür ülkelerde asker ve polislerin kanları helaldir. Onlar, küfür ve ÅŸiddet ehli oldukları için onlarla savaÅŸmak ve onları öldürmek caizdir. Öldüklerinde küfür üzere ölürler, varacakları yer ise cehennemdir”.

Dergide ayrıca, Türk ordusunun, Suriye’deki muhaliflere destek verdiÄŸi ve ‘Ä°slam Devleti’ni karadan toplarla vurduÄŸu belirtilerek, Türkiye’nin bu tavırları nedeniyle ağır bedeller ödeyeceÄŸi iddia edildi.

TÃœRKÄ°YE'YÄ° YÄ°NE TEHDÄ°T ETTÄ°LER

“Küfür cephesi, bir kez daha Ä°slam’a karşı bir olduÄŸunu ortaya koydu. Ä°slam Devleti, Allah’ın izniyle, Müslümanları katleden bu kafirlere bunların bedelini en ağır ÅŸekilde ödetmektedir ve ödetmeye de devam edecektir.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.