Sosyal Medya

Güncel

Avea ve TT NET tarih oldu

Türk Telekom, düzenlemiş olduğu toplantıyla Avea ve TTNET servislerini bünyesine kattığını açıkladı ve logoları tek çatı altında topladı.



Bugün düzenlenen toplantıda bu karar resmen açıklandı ve Avea, Türk Telekom oldu. Türk Telekom CEO’su Rami Aslan, yeni logonun da ilk defa gösterildiÄŸi Antalya'daki toplantıda, “Bu geliÅŸmenin, uzun koÅŸunun etaplarından biri olduÄŸunu” söyledi.

Bu deÄŸiÅŸimin Avea müşterilerini nasıl etkileyeceÄŸi sorusuna da cevap verilirken,"Ä°letiÅŸim alanındaki elini güçlendirmek isteyen Türk Telekom, Avea'yı bünyesine katarak yoluna devam edecek. Avea müşterilerinin bu anlaÅŸma sonucunda daha uygun tarifelere ve daha iyi hizmetlere kavuÅŸacak" denildi.

Avea ismi yerini Türk Telekom'a bırakacak. Avea sahipleri, telefonlarında "Avea" yerine"Türk Telekom" ibaresini görecek.

2 yıl süren bir çalışma sonunda böyle bir adım atan Türk Telekom, bu gece tüm ekibiyle sahaya inerek Avea ve TTNET yazılı tüm görselleri değiştirecek ve yarına sadece Türk Telekom'un yeni logolu görselleri müşterileri karşılayacak.



Bu birleÅŸmeyle birlikte Türk Telekom'un logosu da deÄŸiÅŸti. 

İşte Türk Telekom'un yeni logosu;

Kaynak : Haber7

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.