Sosyal Medya

Güncel

Dünyaca ünlü dergiden İstanbul'a gidin çağrısı!

ABD'de seyahat ve yaşam stili dergisi Conde Nast Traveller'ın editörü K. Lagrave, "İstanbul'dan saklanmayın" adlı bir yazı yayınladı.



Dünyaca ünlü seyahat dergisi "Conde Nast Traveller", Ä°stanbul'da SultanahmetMeydanı'nda yaÅŸanan terör saldırısını son sayısına konu edindi ve "Korkmadan Ä°stanbul'a, Türkiye'ye gidin" çaÄŸrısı yaptı.

Seyahat yazarı Katherine LaGrave'in "Ä°stanbul'dan Saklanmayın" baÅŸlığıyla kaleme aldığı yazıda "DAEÅž, Ä°stanbul'a ölümcül bir darbe indirdi ancak kentten kaçınmak sadece durumu kötüleÅŸtirecek. Ä°stanbul, dev bir kent. Ne bu kentte bulunmaktan korkarım ne de ziyaret etmekten çekinirim. Ä°stanbul'un çoÄŸu semtinin güvenilir olduÄŸu konusunda garanti veriyorum Türkiye'nin ziyaretçi sayısı, 2002-2014 yılları arasında yüzde 200 arttı, 40 milyona yakın yabancı turist Türkiye'yi bir yıl içerisinde ziyaret etti. EÄŸer korkularımıza boyun eÄŸersek , teröristlerin bir kentin bel baÄŸladığı turizmine zarar vermesi ve kentin ekonomisi ile yönetimini zayıflatması hedefine de boyun eÄŸmiÅŸ oluruz. Kolektif dünya yurttaÅŸlığı anlayışını sürdürerek bu kısır döngünün kırılmasında üstümüze düşeni gerçekleÅŸtirebiliriz." ifadelerini kullandı.

 
Etiketler: abd

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.