Sosyal Medya

Güncel

Twitter'a erişim sağlanamıyor

Sosyal medya ağı Twitter’a Türkiye saati ile 10:15’den beri erişim sağlanamıyor.



Twitter'a neden eriÅŸim saÄŸlanamadığıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Siteyi açan kullanıcılar  ‘Teknik bir hata var. Fark ettiÄŸin için teÅŸekkürler, bunu yakında düzelteceÄŸiz ve her ÅŸeyi eski haline getireceÄŸiz' mesajıyla karşılaşıyor

 

WITTER'A NEDEN ERİŞİM SAĞLANAMIYOR?

'Tweetdeck' gibi Twitter üzerinden hizmet veren 3'üncü parti uygulamalar da kullanıcılarına hizmet veremiyor. Twitter'a neden eriÅŸim saÄŸlanamadığıyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Siteyi açan kullanıcılar  ‘Teknik bir hata var. Fark ettiÄŸin için teÅŸekkürler, bunu yakında düzelteceÄŸiz ve her ÅŸeyi eski haline getireceÄŸiz' mesajıyla karşılaşıyor.

TWITTER'DAN ERİŞİM ENGELİNE İLİŞKİN İLK AÇIKLAMA

Bu tarz sorunlar yaşandığın ilk açıklamanın yapıldığı platform olan 'status.twitter.com'da paylaşılan mesajda sorunun farkında olduğunu belirten Twitter, çözüm için çalışmaların sürdüğü bilgisini geçti.

Ancak, sorunun neden kaynaklandığına iliÅŸkin Twitter'dan henüz resmi bir açıklama yapılmadı. 

 

Dünya genelinde aylık aktif 300 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Twitter'da yaşanan erişim engeli yüzünden kullanıcılar yine tepkilerini rakip platformlar üzerinden yaptıkları paylaşımlar ile gösteri.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.