Sosyal Medya

Güncel

Görevin adı: Erdoğan'ı düşürmek

Kuveytli ünlü analist Abdullah El Nefisi, bir körfez ülkesinin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı iktidar'dan düşürmek için yapılan faaliyetlere finansmanlık yaptığını açıkladı.



Kuveytli ünlü analist Abdullah El Nefisi, gündeme bomba gibi düşecek açıklama yaptı. 

Kuveytli El Nefisi: "Bir Körfez ülkesi Ä°ran ve Rusya'nın desteÄŸiyle ErdoÄŸan'ın düşürülmesi projesini finanse ediyor"açıklaması yaptı. 

 Abdullah El Nefisi, daha öncede Åžia yayılımına dikkat çekerek, Kuveytli gençlerin Kızıldeniz’de Ä°ran’ın Eritre’den kiraladığı Dahlak adalarında Ä°ran destekli Åžii Husilerle birlikte eÄŸitim aldığını iki yıl önce söylemiÅŸti. 

Uzmanlar, bu ülkenin BAE olduÄŸuna ise hem fikir. 

Hatırlanacağı üzerine BirleÅŸik Arap emirlikleri, Türkiye'nin sınır ihlali yapan Rus jetini düşürmesinin ardından Rusya'dan yana tavır göstererek, BAE dış iÅŸleri bakanlığı, “Son zamanlarda birçok ülkeyi sarsan terör saldırıları serisini, en çok da Mısır’da Sina yarımadasına Rus uçağının düşmesini ve de Suriye’de Rusya’ya ait savaÅŸ uçağının düşürülmesini kınadığını yineledi.” açıklaması yapmıştı. 

BAE NEDEN TÃœRKÄ°YE'YE VE ERDOÄžAN'A KARÅžI? 

Mohammed bin Rashid Al Maktoum'un baÅŸbakanlığını yaptığı BirleÅŸik Arap emirliklerinin Mossad ile iliÅŸkileri ve Hamas'a karşı izlediÄŸi politikalar dikkat çekiyor

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan'nın Filistin politikası ve Ä°slam dünyasındaki hamiliÄŸi ise BAE'yi adeta çılgına çeviriyor 

 www.yeniakit.com.tr

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.