Sosyal Medya

Coğrafyamız

İran 5 ülkede 200 bin genci silahlandırdı

İran Devrim Muhafızları Komutanı, İran'la ortak hedefler doğrultusunda 5 ülkede 200 bine yakın silahlı gencin hazır olduğunu açıkladı.



Ä°ran Devrim Muhafızları Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, Ä°ran'la ortak hedefler doÄŸrultusunda 5 ülkede 200 bine yakın silahlı gencin hazır olduÄŸunu ve bölgede yaÅŸananların Mehdi'nin geliÅŸine zemin hazırladığını söyledi.

"MEHDİ'NİN GELİŞİNE HAZIRLIK"

Fars Haber Ajansı'na göre, baÅŸkent Tahran'da Ä°slami EÄŸitim Stratejik AraÅŸtırmalar Merkezinde düzenlenen proÄŸramda konuÅŸan Caferi, "Ä°slam Devrimi'nin (Ä°ran Devrimi) yüksek hedeflerine ulaÅŸmak için kendimizden geçmeliyiz. Ve Allah'ın bize verdiÄŸi yetenekler doÄŸrultusunda cihad ruhuyla Ä°slam Devrimi için kendi rolümüzü ifa etmeliyiz. Bölgede son yıllarda DAEÅž ve tekfir gruplarının ortaya çıkması ve yaÅŸanan olaylar, bunların hepsi zuhur (Mehdi'nin geliÅŸi) ÅŸartlarını hazırlamaktadır. Bakınız bunun olumlu sonucu, yaklaşık 200 bin silahlı gencin Suriye, Irak, Afganistan, Pakistan ve Yemen'de hazır olmalarıdır" dedi.

İran'daki Caferiler, Mehdi'nin kıyametin kopmasına yakın bir zamanda ortaya çıkacağına inanıyor. Dünyada kaos ve savaşların artması Mehdi'nin geliş alametleri olarak kabul ediliyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.