Sosyal Medya

Güncel

PKK'dan Beyazıt Öztürk ve Kanal D açıklaması

PKK'nın dağ kadrosunda yer alan isimleden Muzaffer Ayata, Beyaz Şov ve Beyazıt Öztürk'ün özürüne ilişkin açıklama yaptı.



Cuma gecesi Kanal D'de yayınlanan Beyaz Åžov'a AyÅŸe Öztürk ismiyle baÄŸlanan vatandaşın Diyarbakır’da yaÅŸanan çatışmalarla ilgili“Ä°nsanlar ölüyor sessiz kalmayın” sözleri üzerine gündeme oturan programa iliÅŸkin bir deÄŸerlendirme de PKK’dan geldi.

PKK’nın lider kadrosu arasında yer alan Muzaffer Ayata, Beyaz Åžov'da yaÅŸananların ardından yaptığı açıklamaları nedeniyle Beyaz’ı eleÅŸtirdi. Ayata, “Beyazıt ise kapitalist modernite yaÅŸamında elde ettiÄŸi kariyeri ve imkanları kaybetmemek için yalvar yakar özür dilemekte, bir daha böyle bir ÅŸey yapmayacağını söylemektedir. Türkiye’de basının ve insanların kendisini nasıl sattığını bu olayla bir daha gördük” ifadelerini kullandı.

BEYAZIT ÖZTÜRK VE KANAL D...

PKK’nın Avrupa’daki yayınlarından Yeni Özgür Politika’ya yazan Ayata,“Kanal D ve Beyazıt Öztürk bir linç kampanyasından kurtulmak için vatan millet Sakarya nutukları atıyorlar.

Nasıl devletten yana olduklarını ısrarla vurguluyorlar. Beyazıt da her cümlede babasının polis olduÄŸunu söyleyip nasıl devletten yana olduÄŸunu anlatıyor da anlatıyor” derken devamında ÅŸunları yazdı:

 

 

Muzaffer Ayata

“Ä°ÅŸte Türkiye’deki basın da, kiÅŸilikler de böyledir. Özel savaÅŸ Türkiye’de her ÅŸeyi kirletmiÅŸtir.DoÄŸan grubu AKP hükümetinin mali saldırısına uÄŸramamak için yalvar yakar olmuÅŸ durumda. Beyazıt ise kapitalist modernite yaÅŸamında elde ettiÄŸi kariyeri ve imkanları kaybetmemek için yalvar yakar özür dilemekte, bir daha böyle bir ÅŸey yapmayacağını söylemektedir. Türkiye’de basının ve insanların kendisini nasıl sattığını bu olayla bir daha gördük.”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.