Sosyal Medya

Güncel

Habertürk'ten ayrılan Fehmi Koru konuştu

Fehmi Koru Gazeteciler.com'a yaptığı kısa açıklamada Habertürk Gazetesi'ndeki yazılarının sonlanmasıyla ilgili şunları söyledi:



Habertürk Gazetesi muhafazakar kesimin ağır topu Fehmi Koru'nun yazılarına son verdi.

 

Sürpriz ayrılık sosyal medyaya düştüğü anda günün konusu oldu. Fehmi Koru ile Habertürk'ün yol ayrılığı kararının ortaklaşa alındığı duyuruldu.

GAZETECÄ°LER.COM olayın ayrıntılarını öğrendi. Habertürk Gazetesi yeni dönemdeki editöryal deÄŸiÅŸim doÄŸrultusunda Fehmi Koru'nun yazılarını sonlandırma kararı alıyor. Bu karar da Fehmi Koru davet edilerek kendisine iletiliyor.

FEHMÄ° KORU AYRILIÄžIYLA Ä°LGÄ°LÄ° NE DEDÄ°?

Fehmi Koru Gazeteciler.com'a yaptığı kısa açıklamada Habertürk Gazetesi'ndeki yazılarının sonlanmasıyla ilgili ÅŸunları söyledi:

-"Ben ayrılık havası hissettiÄŸimde beklerim. Gazete patronlara nasıl gel diyorsa git deme hakları da vardır. Bunda abartılacak bir ÅŸey yoktur. Medeni bir ÅŸekilde ayrıldık' .

Fehmi Koru Gazeteciler.com'un baÅŸka bir yerde yazacak mısınız? ÅŸeklindeki sorusuna ise "Åžu anda bir ÅŸey yok. Yeni geliÅŸen bir ÅŸey bekleyeceÄŸiz." cevabını verdi.

FEHMÄ° KORU'NUN MEDYA MACERASI 

GazeteciliÄŸe Zaman gazetesinde baÅŸlayan Koru, ardından Turkish Daily News, Yeni Åžafak ve Star gazetelerinde köşe yazarlığı yaptı.

2014 yılında Star Gazetesi'nden ayrlan Fehmi Koru, Habertürk gazetesine transfer olmuÅŸtu. 

Fehmi Koru 18 aydır Gazete Habertürk'te köşe yazıları kaleme alıyordu. Son köşe yazısını 8 Ocak 2015 tarihinde "Batı ile değişen rollerimiz" başlığıyla kaleme almıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.