Sosyal Medya

Güncel

Milli Eğitim Bakanlığı: Öğretmen değil

Dün yayınlanan Beyaz Şov programına telefonla bağlanarak örgüt propagandası yapan Öğretmen Ayşe Çelik ismi sahte çıktı.



Diyarbakır’da Ã¶ÄŸretmen olarak görev yapan üç AyÅŸe Çelik bulunduÄŸu, bu kiÅŸilerden hiçbirinin o telefon baÄŸlantısında örgüt propagandası yapan kiÅŸi olmadığı belirlendi. Milli EÄŸitim Bakanlığı, Beyaz'ın programına telefonla baÄŸlanarak öğretmen olduÄŸunu söyleyen AyÅŸe Çelik'in, yapılan araÅŸtırmalar sonucu öğretmen olmadığının anlaşıldığını duyurdu.

Kanal D televizyonunda yayınlanan Beyaz Åžov'a telefonla baÄŸlanan AyÅŸe Çelik isimli bir izleyici PKK propagandası yaparak Diyarbakır'da yaÅŸanan olaylardan güvenlik kuvvetlerini sorumlu tutmuÅŸ, terör örgütüne tek kelime söyletmemiÅŸti. 

PROPAGANDAYI DEFALARCA ALKIÅžLATTI

Canlı yayında öğrenciler tarafından alkışlanmayan bu konuÅŸma Beyazıt Öztürk'ün destek vermesiyle stüdyodaki izleyiciler tarafından alkışlandı. Beyaz'ın da defalarca alkışlattırdığı bu örgüt propagandasının arka planı deÅŸifre olmaya baÅŸladı.

O İSİM SAHTE ÇIKTI

Diyarbakır'da görev yapan AyÅŸe Çelik isimli 3 öğretmene ulaşıldı. Yapılan görüşmelerde bu üç ismin de Beyaz Åžov'a telefonla katılan AyÅŸe Çelik olmadığı ortaya çıktı. Sosyal medya kullanıcıları gün boyunca AyÅŸe Çelik'in kim olduÄŸunu, nasıl canlı yayına baÄŸlandığını, örgüt propagandası yapmasına neden izin verildiÄŸini ve Beyazıt Öztürk'ün bu çirkin propagandayı neden alkışlattığını konuÅŸuyor.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.