Sosyal Medya

Güncel

Müezzinoğlu: FETÖ Erdoğan'ı zehirlemeye çalıştı

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, 'FETÖ'nün Erdoğan’ın makamı ve özel hayatını yakından takip ederek zehirleme girişiminde bulunduğunu söyledi.



Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 'Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ)' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı zehirleme girişiminde bulunduğunu belirtti. Müezzinoğlu, Bugün gazetesinçarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bugün Gazetesi'nden Müjgan Özyurt'a konuÅŸan MüezzinoÄŸlu, örgütün Türkiye'yi içeriden çökertmek için strateji geliÅŸtirdiÄŸini söyledi. MüezzinoÄŸlu, örgütün, ErdoÄŸan'ın makamını ve özel hayatını yakından takip etmesinin bu zehirleme giriÅŸimi ve çökertme stratejisinin göstergesi olduÄŸunu ifade etti.

Bakan MüezzinoÄŸlu, “Ä°yi iÅŸler yapmak isteyenlere karşı bu giriÅŸimler her dönem yapıldı. Bunu CumhurbaÅŸkanımız fark edince 'HaÅŸhaÅŸi' benzetmesi yapmıştı. Devleti içeriden çökertmek için stratejiler geliÅŸtirdiler. Sinsice baÅŸardılar. Koyun postuna bürünmüş kurt gibiler" dedi.

Fethullah Gülen'in saÄŸlık sorunlarını bahane ederek ABD'den Türkiye'ye dönmediÄŸini hatırlatan MüezzinoÄŸlu, “Bu, Türkiye'ye yapmış olduÄŸu ihanete kılıf uydurmaktan baÅŸka bir ÅŸey deÄŸil. Gelsin biz ona bütün tedavileri uygularız. Ama ülkeye ihanet ettiyse bunun bedelini de ödemeye hazır olmalı. Burası senin vatanınsa gel vatanında öl. Vatan hasretiyle ilgili birçok vaaz veriyor. Vatan hasretiyse buyursun gelsin" diye konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.