Sosyal Medya

Güncel

İstanbul'da gaspçı dehşeti

Zeytinburnu'nda bir kadının çantasını gasp eden Afgan uyruklu 3 kişi, yaya olarak kaçarken durdurdukları bir taksiyi de gasp etti.



Zeytinburnu'nda bir kadının çantasını gasp eden Afgan uyruklu 3 kiÅŸi, yaya olarak kaçarken durdurdukları bir taksiyi de gasp etti. Taksi ÅŸoförünü silahla yaralayan gaspçılar, polis tarafından Yenikapı'da durduruldu. Polisten kaçmaya çalışan gaspçılardan biri bacağından vurularak, diÄŸer 2 kiÅŸi de yakalanarak gözaltına alındı. 

Olay, saat 15.30 sıralarında Zeytinburnu Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde meydana geldi. Yolda yürüyen bir kadının çantasını gasp eden Afgan uyruklu 3 kiÅŸi, yaya olarak kaçmaya baÅŸladı. Zanlılar, bu sırada durdurdukları bir taksi sürücüsünü de ayağından vurduktan sonra aracı gasp ederek kaçtılar. 

POLÄ°S Ä°LE KOVALAMACA...

Polisin peÅŸine düştüğü gaspçılar Yenikapı'ya kadar kaçabildi. Daha fazla uzaklaÅŸamayacaklarını anlayan zanlılar, polise tabancayla ateÅŸ etmeye baÅŸladı. Polisin karşılık verdiÄŸi gaspçılardan biri ayağından vurularak, diÄŸer 2 kiÅŸi de yaya olarak kaçmaya çalışırken yakalandı. 

Gözaltına alınan 3 Afgan polis merkezine götürülürken, taksi ÅŸoförü de Yedikule Ermeni Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.