Sosyal Medya

Güncel

Bazı illerde eğitime kar engeli

Yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bazı il ve ilçelerde eğitime ara verildi.



YoÄŸun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle bazı il ve ilçelerde eÄŸitime ara verildi. AÄŸrı ValiliÄŸinden yapılan açıklamada, olumsuz hava koÅŸulları nedeniyle kent merkezi ile Diyadin, TaÅŸlıçay, Tutak, Hamur ve DoÄŸubayazıt ilçelerinde okulların yarın tatil edildiÄŸi belirtildi.

Tunceli ValiliÄŸinden yapılan açıklamada ise aralıksız devam eden kar yağışı nedeniyle kent merkezi ve ÇemiÅŸgezek ilçesinde tüm eÄŸitim kurumları ile Hozat, Nazımiye, Ovacık, Pertek ve Mazgirt ilçelerinde taşımalı eÄŸitime 5 Ocak'ta bir gün ara verildiÄŸi ifade edildi.

Açıklamada, kent merkezindeki kamu kurumlarında görev yapan engelli ve hamilelerin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Bayburt

Bayburt'un Demirözü ilçesinde kar yağışı nedeniyle bugün eğitime ara verildi.

Sivas

YoÄŸun kar yağışı nedeniyle Sivas merkez ve merkeze baÄŸlı köylerde eÄŸitime 2 gün ara verildi. Aynı gün kamu kurum ve kuruluÅŸlarında çalışan gaziler, engelli personel ile hamile personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

Giresun

Giresun'da, merkez ve baÄŸlı köylerde ilkokul, ortaokul ve liselerde bir gün, Åžebinkarahisar ilçesinde ise iki gün eÄŸitime ara verildi.

Diyarbakır

Diyarbakır'da etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kent merkezindeki okullarda bugün eÄŸitime ara verildi.

Ergani ve Çınar ilçe merkezleri ile köy okulları, Silvan'da ise ilçeye baÄŸlı köy ve taşımalı sistemle eÄŸitim veren okullarda bugün eÄŸitime ara verildi.

Tunceli

Tunceli'de kent merkezi ve ÇemiÅŸgezek ilçesinde tüm eÄŸitim kurumları ile Hozat, Nazımiye, Ovacık, Pertek ve Mazgirt ilçelerinde taşımalı eÄŸitime 5 Ocak'ta bir gün ara verildi. Kent merkezindeki kamu kurumlarında görev yapan engelli ve hamileler de idari izinli sayılacak.

Gaziantep

Gaziantep'te etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okullarda bugün eÄŸitime ara verildi.

Olumsuz hava ÅŸartları nedeniyle kamu görevlisi malul ve engellilerin, ayrıca bir talimat ve talebe gerek kalmadan, belirlenen tatil süresince izinli olacağı kaydedildi.

Bingöl

Bingöl'de etkili olan yoÄŸun kar yağışı nedeniyle bugün eÄŸitime ara verildi.

Trabzon 

Trabzon'un Araklı, Çaykara, Dernekpazarı, Hayrat, Köprübaşı, Of ve Sürmene ilçelerindeki tüm okulların 5 Ocak Salı günü tatil edildiÄŸi belirtildi.

Batman

Batman'da yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda bugün eğitime ara verilecek. Kamuda çalışan engelli ve hamilelerin de bugün idari izinli sayılacağını duyurdu.

NevÅŸehir

NevÅŸehir'de yoÄŸun kar yağışı nedeniyle il genelinde ilk ve orta dereceli okullarda bugün eÄŸitime ara verilecek. Kamuda çalışan engelli ve hamileler de bugün idari izinli sayılacak.

Zonguldak

Zonguldak'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle merkez, Kozlu ve Kilimli ilçelerinde eğitime bir gün ara verildi.

Hakkari

Hakkari'de merkez ve baÄŸlı köyleri ile Åžemdinli ve Yüksekova ilçelerinde olumsuz hava koÅŸulları nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiÄŸi belirtildi. Kamu kurum ve kuruluÅŸlarında görev yapan engelli ve hamile personel de idare izinli sayılacak.

Hatay

Hatay'ın Arsuz ilçesinde KurtbaÄŸ ve Kozaklı mahalleleri ile SamandaÄŸ ilçesine baÄŸlı Eriklikuyu, Batıayaz, Büyükoba, Yeniköy, Seldiren, Ceylandere, Çubukçu mahallelerinde de ilk ve orta dereli okullarda eÄŸitime bugün ara verildiÄŸi açıklandı.

Elazığ

Elazığ'da olumsuz hava koÅŸulları nedeniyle il genelinde okullar bugün tatil edildi.

Kırşehir

KırÅŸehir merkez, Kaman ve Akpınar ilçelerinde olumsuz hava koÅŸulları nedeniyle bugün eÄŸitime ara verildiÄŸi bildirildi. 

Gümüşhane

Gümüşhane'de kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

KahramanmaraÅŸ

KahramanmaraÅŸ'ta kent merkezi ile DulkadiroÄŸlu, OnikiÅŸubat, TürkoÄŸlu, Nurhak, AfÅŸin, Göksun, Elbistan, Ekinözü, Pazarcık ve Andırın ilçelerinde kar yağışı nedeniyle eÄŸitime 1 gün ara verildi.

Kilis

Kilis'te yoÄŸun kar yağışı nedeniyle okullarda eÄŸitime 5 Ocak'ta ara verildiÄŸi belirtildi. Kamu görevlisi hamile, engelli ve kronik rahatsızlığı bulunanlar da aynı gün idari izinli sayılacak.

Malatya

Malatya il genelinde kar yağışı nedeniyle eÄŸitime bir gün ara verilirken, engelli ve hamile kamu personelinin idari izinli sayılması kararlaÅŸtırıldı.

Åžanlıurfa 

Åžanlıurfa'da etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle merkez ilçeler Haliliye, Eyyübiye, Karaköprü ve Siverek ilçelerinde eÄŸitime bir gün ara verildiÄŸi belirtildi. Harran Ãœniversitesi'nde de yoÄŸun kar yağışı nedeniyle bugün eÄŸitime ara verildiÄŸi bildirildi.

Adıyaman

Adıyaman'da da kar yağışı nedeniyle kent genelinde eÄŸitime bugün ara verildiÄŸi bildirildi.

Şırnak

Şırnak'ta etkili kar yağışı ve buzlanma nedeniyle il merkezi ile merkeze baÄŸlı köy ve beldelerdekiokullar bir gün tatil edildi.

Van

Van'ın ErciÅŸ ilçesinde de Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla okullar 1 gün süreyle tatil edildi. 

Yozgat

Yozgat'ta yoÄŸun kar yağışınedeniyle il merkezi, merkeze baÄŸlı köy ve beldelerdeki okullar ile BoÄŸazlıyan, Sorgun, Saraykent, Çayıralan, Çandır, Sarıkaya ve Yenifakılı ilçelerindeki okullarda eÄŸitime bugün ara verildiÄŸi kaydedildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.