Sosyal Medya

Güncel

Diyarbakır'da çatışma! 1 asker şehit

Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde gece PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada ağır yaralanan 1 asker, hastanede şehit oldu.



Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi'nde hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması ve PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için sokağa çıkma yasağı sürerken, dün gece çatışmalar çıktı.

Sur'un Fatih Mahallesi Yıkık Kaya Sokak içinde teröristlerin tuzakladığı patlayıcıyı infilak ettirmesi sonucu 1 asker ağır yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan yaralı asker yapılan tüm müdahaleye raÄŸmen ÅŸehit oldu.

Genelkurmay BaÅŸkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "3 Ocak 2016 tarihinde Diyarbakır ili Sur ilçesinde devam eden operasyonda saat 22.25’te, bir kahraman silah arkadaşımız ağır ÅŸekilde yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamayarak ÅŸehit olmuÅŸtur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boÄŸan bu olayda hayatını kaybeden aziz ÅŸehidimize Allah’tan rahmet, ÅŸehidimizin deÄŸerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine baÅŸsaÄŸlığı ve sabır temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

Kaynak : DHA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.