Sosyal Medya

Güncel

İş adamı köpek kavgasında öldürüldü!

Beykoz’da köpekleri tasmasız gezdirmek yüzünden çıkan tartışma cinayetle bitti. İşadamı Reşit Vural alnından vurularak hayatını kaybetti.



Karşılıklı komÅŸuların sokak ortasında gerçekleÅŸtirdiÄŸi silahlı çatışma sonucu iÅŸadamı ReÅŸit Vural (56) alnından vurularak hayatını kaybetti. Polis olaydan sonra kaçan şüpheli iÅŸadamı Kemal U.’yu yakalamak için operasyonları sürdürüyor.

Ä°stanbul’da yeni yılın ilk cinayeti köpek yüzünden iÅŸlendi. Beykoz, Baklacı mahallesinde akÅŸam saat 18.30 sıralarında meydana gelen olay görgü ÅŸahitlerinin ifadelerine göre şöyle geliÅŸti; aynı sokakta karşılıklı komÅŸu olan yedek parça fabrikası bulunan ReÅŸit Vural, 3 kurt köpeÄŸi bulunan komÅŸusu Kemal U.’yla hayvanları tasmasız olarak sokaÄŸa saldığı için tartıştı. Çocuklarının köpeklerden korktuÄŸunu söyleyen ReÅŸit Vural’la şüpheli Kemal U. arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Karşılıklı silahların çekilmesiyle sokakta silahlı çatışma yaÅŸandı. Bu sırada alnından vurulan ReÅŸit Vural kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Polis tekstil iÅŸiyle uÄŸraÅŸan şüpheli Kemal U.’nun yakalanması için soruÅŸturmanın çok yönlü sürdürüldüğünü belirtti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.