Sosyal Medya

Güncel

Kürt vatandaşlara hain PKK'dan saldırı!

Çözüm Süreci sonrası sözde “özyönetim” ve “özerlik” açıklamaları yaparak bölgede iç savaş çıkarmak isteyen terör örgütü PKK, Kürt halkından yeterli desteği bulamayınca vatandaşlara zulmetmeye başladı. Akit’in ulaştığı bir videoda, sokak eylemleri sırasında halkın kendilerine destek vermemesi üzerine kahvehanelere, evlere ve iş yerlerine girerek halkı tehdit eden yüzleri maskeli teröristlerin, kadın-erkek, çocuk-ihtiyar demeden vatandaşları sopalarla dövdükleri görülüyor.



Çözüm Süreci sonrası sözde “özyönetim” ve “özerklik” açıklamaları yaparak bölgedeiç savaÅŸ Ã§Ä±karmak isteyen terör örgütü PKK, Kürt halkından yeterli desteÄŸi bulamayınca vatandaÅŸlara zulmetmeye baÅŸladı. Akit’in ulaÅŸtığı bir videoda, sokak eylemleri sırasında halkın kendilerine destek vermemesi üzerine kahvehanelere, evlere ve iÅŸ yerlerine girerek halkı tehdit eden yüzleri maskeli teröristlerin, kadın-erkek, çocuk-ihtiyar demeden vatandaÅŸları sopalarla dövdükleri görülüyor.

DÖVE DÖVE SOKAĞA ÇIKARTTILAR

Diyarbakır’da çekildiÄŸi belirtilen görüntüler de akÅŸam saatlerinde bir gurup PKK’lı teröristin, ellerinde silahlar ve sopalarla sokak aralarında eylem yaptıkları görülüyor. “Biji serak apo” sloganları atarak ilerleyen yüzleri maskeli grup, vatandaÅŸların kendilerine destek vermemesi üzerine halka saldırıyor. 6-7-8 Ekim Kobani olaylarında olduÄŸu gibi ev ev dolaÅŸarak vatandaÅŸları tehdit eden PKK’lıların, Kürt halkına yaptığı zulümler tüm çıplaklığıyla görülüyor. VatandaÅŸların evlerinin içerisine kadar girerek kendilerine eylem için destek isteyen militanlar, karşı çıkanları ise darp ediyor. Evlerin camlarını kırarak içeride bulunanların üzerine silahlarla ateÅŸ açan teröristlerin, kadınlara saldırdıkları görüntüler de videoda yer alıyor.

KORKUDAN NE YAPACAKLARINI BÄ°LEMEDÄ°LER

Sokak sokak gezerek sözde “özyönetim” açıklamalarına destek arayan PKK’lılar, vatandaÅŸların kahvehanelerde oturmalarına da tahammül edemiyorlar. Kahvehanelerde çay içerek sohbet eden vatandaÅŸları darp eden teröristlerin “Kimse kahvehanede oturmayacak, herkes bize destek verecek” diyerek tehditler savurduÄŸu duyuluyor. Teröristlerin kahvehaneyi bastıkları sırada korktukları gözlenen vatandaÅŸlardan kimilerinin ellerini havaya kaldırdıkları görülüyor. Militanların propagandasını dinlemek istemeyen bazı vatandaÅŸlar ise darp ediliyor.

KÃœRT GENCÄ°NE DAYAK ATTILAR

Videonun sonlarında ise 15 yaÅŸlarında bir genç, teröristler tarafından kafasına sopa ve tekme vurularak ağır bir ÅŸekilde dövülüyor. PKK’lıların elinden kurtulmaya çalışan genç, bütün uÄŸraÅŸlarına raÄŸmen kaçamazken, gencin yerde sürüklenerek tekmelendiÄŸi görülüyor. Aldığı darbeler sonrası çığlıklar atan gencin akıbeti ise bilinmiyor. Videoda yer alan görüntüler, PKK’nın Kürt vatandaÅŸlara yönelik yaptığı zulümleri gözler önüne sererken, örgütün“Kürtlerin haklarını savunuyoruz” yalanını tüm çıplaklığı ile ortaya koyuyor.

 Kaynak: Yeni Akit Gazetesi

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.