Sosyal Medya

Coğrafyamız

İsrail'den Filistin kurumlarına baskın

İsrail askerleri, Ahrar Esirler ve İnsan Hakları Araştırma Merkezi ile Zekat Komitesi'nin Batı Şeria'daki merkezlerine baskın düzenledi.



Ä°srail askerlerinin Batı Åžeria'da faaliyet gösteren Ahrar Esirler ve Ä°nsan Hakları AraÅŸtırma Merkezi ile Zekat Komitesi'ne baskın düzenlendiÄŸi,  Ahrar Esirler ve Ä°nsan Hakları AraÅŸtırma Merkezi'nin kapatılmasına iliÅŸkin tebligatın yetkililere teslim edildiÄŸi bildirildi.

AA muhabirine konuÅŸan Ahrar Esirler ve Ä°nsan Hakları AraÅŸtırma Merkezi Müdürü Fuad el-HafeÅŸ, "Batı Åžeria'nın Nablus kentinde bulunan merkezimize baskın düzenleyen Ä°srail askerleri, merkezin kapatılmasına yönelik tebligatı bırakarak buradan ayrıldı" dedi.

HafeÅŸ, baskın ve aramalar sırasında oluÅŸan maddi hasarın yanı sıra, Ä°srail askerlerinin 3 ÅŸahsi bilgisayar ve bazı elektronik aletlere de el koyduÄŸunu aktardı.

Öte yandan, görgü tanıklarından alınan bilgiye göre, Ä°srail askerleri Beytullahim'deki "Zekat Komitesi"ne de baskın düzenledi. Merkezin kapılarını kıran askerlerin, bilgisayar ve bazı özel dosyalara el koyduÄŸu kaydedildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.