Sosyal Medya

Güncel

Feyzioğlu: Bu ülkeyi size böldürtmeyeceğiz

Metin Feyzioğlu, “Türkiye Cumhuriyeti’ni özerklik gibi, sonu içsavaş olan felakete sürüklemenize asla izin vermeyeceğiz” dedi.



Bir dönem adı CHP Genel BaÅŸkanlığı için geçen ancak 'ÅŸimdilik' siyasete girmeyi düşünmediÄŸini açıklayan Metin FeyzioÄŸlu, dün katıldığı bir programda HDP lideri Selahattin DemirtaÅŸ'ın "Özerklik istiyoruz, Kürdistan'ı kuracağız" sözlerine cevap verdi.

MHP VE CHP SESSÄ°Z, FEYZÄ°OÄžLU HDP'YE TEPKÄ°LÄ°

MHP ve CHP DemirtaÅŸ'ın çıkışı karşısında sessiz kalmayı tercih ederken FeyzioÄŸlu "Ant olsun bu ülkeyi sizin gibilere böldürtmeyeceÄŸiz" dedi.

"MÃœTAREKE AYDINLARI VE SOLCULARINA CEVABIM VAR"

FeyzioÄŸlu, Teoriler yazmaya çalışan mütareke aydınları ve solcularına cevabı olduÄŸunu belirterek, "Türkiye Cumhuriyeti'ni özerklik gibi, sonu içsavaÅŸ olan felakete sürüklemenize asla izin vermeyeceÄŸiz" dedi.

"ANT OLSUN BU ÜLKEYİ BÖLDÜRTMEYECEĞİZ"

Feyzioğlu, Türkiye'nin asla Suriye ya da Irak olmayacağına işaret ederek, tam aksine Suriye'yi de Irak'ı da model olarak Türkiye'nin kurtaracağını söyledi. Ülkeyi bölmeye kimsenin gücünün yetmeyeceğini vurgulayan Feyzioğlu, "Buna ağababalarınızın da gücü yetmedi, siz suretlerin gücü hiç yetmeyecektir. Ant olsun, ahdolsun, biz bu ülkeyi size böldürtmeyeceğiz" diye konuştu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.