Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan ve Abdullah Gül salona birlikte geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Birlik Vakfı 30. Yıl'ı dolayısıyla düzenlenen programa birlikte katıldı. Salona birlikte giren ikili, büyük alkış aldı.



Birlik Vakfı'nın 30. Yıl Kutlamaları, vakfın ÇemberlitaÅŸ'ta bulunan Genel Merkezi'nde düzenlenen törenle kutlandı. Törene CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, 11. CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül, Türkiye Büyük Millet Meclisi BaÅŸkanı Ä°smail Kahraman, BaÅŸbakan Yardımcısı Numan KurtulmuÅŸ, UlaÅŸtırma Denizcilik ve HaberleÅŸme Bakanı Binali Yıldırım, Ak Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Mehdi Eker, Ak Parti Genel BaÅŸkan Yardımcısı Mehmet MuÅŸ, AK Parti Ä°stanbul Milletvekili Hayati Yazıcı, Ä°BB BaÅŸkanı Kadir TopbaÅŸ, Ak Parti Ä°stanbul Ä°l BaÅŸkanı Selim Temurci ve çok sayıda davetli katıldı.

Programa önce 11. CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül, kısa bir süre sonra da CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan geldi. CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan ve 11. CumhurbaÅŸkanı Abdullah Gül, etkinliÄŸin düzenlendiÄŸi salona ise birlikte girdi. ErdoÄŸan ve Gül, salondakiler tarafından alkışlarla karşılandı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.