Sosyal Medya

Dünya

Rusya'ya tarihin en büyük saldırısı!

Türk hackerler Rusya'ya tarihin en büyük siber saldırısını gerçekleştirdi.



Türk hacker Skorsky ve ekibi, Türkiye’ye yönelik siber saldırılara, Rusya devlet sitelerine ve Türkiye aleyhinde haber yapan Rus internet sitelerine tarihin en büyük saldırısını gerçekleÅŸtirerek yanıt verdi.
Sosyal medya hesaplarından açıklama Türk hacker Skorsky, ekibiyle birlikte cuma günü baÅŸladıkları tarihin en büyük siber saldırısında, önce Türkiye’yi kendi gazetelerinde defalarca tehdit ettiÄŸini belirttiÄŸi "http://sputniknews.com/" ve "http://sputniknews.ru" adreslerini, ardından da "gov.ru" uzantılı siteleri hedef aldıklarını ifade ederek, "Sitelerini defalarca eriÅŸime kapattık. Mail yazışmalarını ele geçirdik. Siteler DDOS saldırıları ile çökertilmiÅŸtir. Aynı zamanda Rus ulusal güvenlik merkezi sitesini, savunma bakanlığı ile Rus istihbarat merkezinin sitelerine saldırı yaptık. Siteler yavaÅŸladı ve giriÅŸlerde sıkıntılar çıkıyor. Bazı gov.ru uzantı sitelere ise index attık, site mehter marÅŸları ile açılıyor" dedi.

"ONLAR GÄ°BÄ° HALKI MAÄžDUR EDECEK SALDIRILAR YAPMIYORUZ"

Saldırıların kesintisiz sürdüğünü ifade ede Türk hacker, "Biz iÅŸgal deÄŸil, fetih yapıyoruz. Onlar gibi halkı maÄŸdur edecek saldırılar yapmıyoruz. Bankalar, hastaneler, vakıflar vb gibi siteler serverlar hedefimizde deÄŸil" dedi.

Skorksy, Türkiye’ye yönelik saldırılara misliyle karşılık verdiklerini, vermeye devam edeceklerini de ekledi.


Kaynak : Ä°HA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.