Sosyal Medya

Güncel

Cumhuriyet'in kafası çok karışık

Adını yalan haberleriyle duyuran ve HDP’nin parti bülteni gibi çıkan Cumhuriyet gazetesi, yine bir tuhaflık yaptı. Cumhuriyet, “Cizre'de üç hilalli sorti” başlıklı haberinde Şırnak’ın Cizre ilçesini Diyarbakır’ın ilçesi olarak yer vererek ülkeden bihaber olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.



Her geçen gün yeni bir ihanete adını yazdıran ve Paralel Yapı güdümünde çıkarıldığı iddia edilen Cumhuriyet gazetesi, bu sefer rotayı ÅŸaşırdı. HDP’nin parti bülteni gibi çıkan Cumhuriyet, internet sayfasında verdiÄŸi tuhaf haberlerine yenisini ekledi.

CUMHURÄ°YET: CÄ°ZRE DÄ°YARBAKIR’A BAÄžLI DEĞİL MÄ°?

Paralel Yapı’ya karşı gerçekleÅŸtirilen ‘silme operasyonu’nu eleÅŸtirmek isteyen Cumhuriyet, “Cizre'de üç hilalli sorti” baÅŸlıklı haberinde Şırnak’ın Cizre ilçesini Diyarbakır’ın ilçesi olarak yer verdi. Sosyal Medyada alay konusu olan Cumhuriyet’in söz konusu haberinde ÅŸu ifadeler yer aldı: “Günlerdir operasyonların sürdüğü Diyarbakır Cizre’de savaÅŸ uçakları gökyüzünde üç hilal çizdi

KOMİK DURUMA DÜŞTÜ SONRA DÜZELTTİ

Komik duruma düştüğünü gelen tepkiler üzerine anlayan Cumhuriyet, daha sonra haber içerindeki ifadeyi deÄŸiÅŸtirerek “Günlerdir operasyonların sürdüğü Şırnak Cizre'de savaÅŸ uçakları gökyüzünde üç hilal çizdi” diyerek içeriÄŸi düzeltti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.