Sosyal Medya

Güncel

Sabiha Gökçen'de patlama: 1 ölü 1 yaralı

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana gelen patlamada 1 kişi öldü, 1 kişi ise yaralandı.



Alınan bilgiye göre, apronda henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Patlamada, havalimanı temizlik görevlilerinden Canan Çelik Burgucu (33) elinden, Zehra Yamaç (30) ise kafasından yaralandı. Yaralanan 2 söz konusu kiÅŸi, Marmara Ãœniversitesi Pendik EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesine kaldırıldı.Yaralılardan Yamaç'ın, durumunun ağır olduÄŸu öğrenildi. 

Hastaneye kaldırılan yaralılardan biri hayatını kaybetti.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, itfaiye de tedbir amaçlı havalimanına geldi. Polis ekipleri uzun namlulu silahlarla ve çelik yeleklerle havalimanına çıkan tüm yollarda yoÄŸun uygulama yaparak, bölgedeki araçları aramaya baÅŸladı. Polis helikopteri de havadan destek veriyor. 

Patlamanın nedeni araÅŸtırılıyor. 

VALİ ŞAHİN'DEN İLK AÇIKLAMA

Ä°stanbul Valisi Vasip Åžahin, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 02.05'te meydana gelen patlamada 2 temizlik görevlisinin yaralandığını belirterek, patlamanın sebebine iliÅŸkin incelemeler sürdürüldüğünü söyledi.

Vali Şahin, yaptığı açıklamada, Sabiha Gökçen Havalimanı'nda saat 02.05'te nedeni belirsiz bir patlama meydana geldiğini kaydetti.

Patlamada yaralanan 2 temizlik görevlisinin hemen hastaneye kaldırıldığını ifade eden Åžahin, ''Patlamanın sebebine iliÅŸkin incelemeler sürdürülüyor'' dedi.

Kaynak : AA - Ä°HA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.