Sosyal Medya

Güncel

''Hizbullah Suriye halkını katlediyor''

Geçtiğimiz günlerde öldürülen Hizbullah militanının eski eşi, örgütün Suriye'de halkı katlettiğini söyledi.



Hizbullah'ın Dürzi teröristi Samir Kuntar önceki gün Şam yakınlarındaki evinin vurulması sonucu öldürüldü. Kuntar'ın eski eşi Kifah Kayyal, Samir Kuntar ve Hizbullah'ın Suriye'de Müslümanları katlettiğine dikkat çekerek, "Kuntar ve Hizbullah Suriye'de Suriye halkını ve Filistin halkını öldürüyor, onlar siyonist düşmana ve İsrail'e karşı savaşmıyorlar" diye konuştu.
Kuntar'ın yıllar önce boşandığı eşi ayrıca Samir Kuntar'ın katillerle birlikte hareket ettiğini ve sonunun da ölüm olduğunu söyledi.
 
DÜRZİ TERÖRİSTİ Şİİ MEZARLIĞINA GÖMDÜLER
Samir Kuntar için Beyrut'ta düzenlenen cenaze töreninde de dikkat çekici detaylar vardı. Dürzi olan Kuntar'ın Şii mezarlığına gömüldüğü öğrenildi.
 
MUHALİFLER: "İSRAİL DEĞİL BİZ ÖLDÜRDÜK"
Bu arada Özgür Suriye Ordusundan bir grup da Samir Kuntar'ın İsrail tarafından değil kendilerinin düzenlediği operasyonda öldürüldüğüne dikkat çekti.
Suriyeli muhalifler, İsrail ile Beşar Esed rejiminin ortak hareket ettiğini, rejimin safında yer alan Samir Kuntar'ın da İsrail tarafından öldürüldüğü şeklindeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını savunuyor.
Kaynak : Haber7

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.