Sosyal Medya

Güncel

Dünya yanıyor CHP'nin gündemi: atatürk resmini kim indirdi!

"Atatürk posteri indirildi" haberi CHP’yi karıştırdı. Aylin Nazlıaka önce inkar etti sonra bir başka vekilin yaptığını söyledi.



Gazeteci Talat Atilla, CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka’nın odasında asılı bulunan Atatürk resmini, “Artık yeni ÅŸeyler söyleme zamanı”diyerek indirdiÄŸini ve bunu da 10’a yakın CHP’li vekilin olduÄŸu bir ortamda anlattığını yazdı.

NAZLIAKA DOÄžRULADI

Talat Atilla, sitesinden Nazlıaka’ya o vekilin ismini açıklaması yönünde ısrarlı çaÄŸrılarını sürdürürken ilginç bir geliÅŸme yaÅŸandı. Aydınlık yazarı Sabahattin Önkibar Nazlıaka ile yaptığı görüşmeyi köşesine taşıyarak olayı Nazlıaka'nın doÄŸruladığını yazdı.

ATATÃœRK FOTOÄžRAFINI DUVARDAN Ä°NDÄ°REN CHP'LÄ° VEKÄ°L, GERÄ° ASTI

Önkibar’ın köşesine taşıdığı Nazlıaka açıklaması şöyle: “Benim Atatürk sevgim tescillidir. Dolayısı ile Ata’nın resmini duvardan indirmeyi ihanet sayarım. Ancak olay doÄŸrudur. Bir CHP’li bunu yaptı ve ben ona tanıklık ettim. O milletvekili ise haber çıkınca Ata’nın fotoÄŸrafını yeniden astı.”

Aylin Nazlıaka ısrarlarıma raÄŸmen o CHP’linin ismini açıklamadı. Bu sefer CHP’den bir Ä°stanbul Milletvekilini aradım… DediÄŸi ÅŸu: “Olay doÄŸru ve o isim bir hanım milletvekili.” Ä°spatı olmadığı ve haksızlık yapmamak için o ismi yazmıyorum, ancak CHP içinde böyle bir tablonun varlığı maalesef doÄŸru ve kahredicidir.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.