Sosyal Medya

Güncel

İstanbul'da canlı bomba yakalandı!

Canlı bomba saldırısı düzenleyeceği iddia edilen Abdülaziz Ameen Mojbil’in de aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.



ABD İstanbul Başkonsolosluğu ve Ankara'da bulunan ABD'nin büyükelçilik binasına canlı bomba saldırısı düzenleyeceği iddia edilen Abdülaziz Ameen Mojbil'in de aralarında bulunduğu 11 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, IŞİD'in ABD Ä°stanbul BaÅŸkonsolosluÄŸu'na ve Ankara'da bulunan ABD'nin büyükelçilik binasına saldırı yapacağı bilgisini alan Terörle Mücadele Åžube Müdürlüğü ve Ä°stihbarat Åžube Müdürlüğü ekipleri çalışma baÅŸlattı. Yapılan çalışmaların ardından IŞİD Ã¼yelerinin Esenyurt'ta bir evde kaldığı belirlendi. Dün gece yapılan operasyonda canlı bomba saldırısı düzenleyeceÄŸi iddia edilen Abdülaziz Ameen Mojbil'in de aralarında bulunduÄŸu 11 kiÅŸi gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, saÄŸlık kontrolünden geçirildikten sonra sorgulanmak için emniyete götürüldü. Polis ekipleri, konuyla ilgili çalışmaların sürdüğünü, konsolosluk ve büyükelçilik çevresinde alınan tedbirlerin devam ettiÄŸini bildirdi.

KahramanmaraÅŸ'ta yakalanarak tutuklanan IŞİD Ã¼yesi Suriyeli Muhammed Raghil Al Harani'nin de ABD Ä°stanbul BaÅŸkonsolosluÄŸu'na ve Ankara'da bulunan ABD'nin büyükelçilik binasına canlı bomba saldırısı düzenlemek için Türkiye'ye geldiÄŸi iddia edilmiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.