Sosyal Medya

Güncel

Cizre'de 24 PKK'lı terörist öldürüldü

Şu ana kadar 24 PKK'lının öldürüldüğü Cizre'de örgüt mensupları bugün iki okul ateşe verildi.



Şırnak'ın Cizre ilçesinde devam eden operasyon kapsamında 24 örgüt mensubunun etkisiz hale getirildiği bildirildi. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde, dün meydana gelen "yurt içi olaylara" ilişkin bilgilere yer verildi. Buna göre, Cizre'de devam eden operasyonda, 6 güvenlik görevlisi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralandı, 24 PKK'lı etkisiz hale getirildi.

Ä°KÄ° OKUL YAKILDI

PKK'ya yönelik operasyonlar devam ederken, teröristler Reşha Sağlık Meslek Lisesi ile Atatürk Anadolu Lisesinin çatısını ateşe verdi.

Cizre'de bölücü terör örgütüne yönelik düzenlenen "Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Burak Demir" operasyonu kapsamında, ilçede güvenlik güçleriyle teröristler arasındaki çatışmalar devam ederken, şu ana kadar 24 terörist etkisiz hale getirildi.

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü ilçeden silah sesleri yükseliyor. Bazı evleri yakan terör örgütü üyeleri bazı okulları da ateşe verdi.

Cudi Mahallesindeki Reşha Sağlık Meslek Lisesinin çatısını yakan teröristler, aynı saatlerde Nur Mahallesindeki Atatürk Anadolu Lisesinin de çatısını ateşe verdi. Terör örgütü üyeleri yangını söndürmek için bölgeye gelen itfaiye araçlarına da ateş açtı.

İlçede bölücü terör örgütüne yönelik operasyon devam ediyor.

Cizre'de bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyon sürerken teröristler, iki okulun çatısını ateşe verdi

Teröristler, Reşha Sağlık Meslek Lisesi ile Atatürk Anadolu Lisesinin çatılarındaki yangına müdahale etmek için gelen itfaiye araçlarına da ateş açtı.

PKK'NIN GENÇ KIZI ÖLDÜRME ANI KAMERADA

Şırnak'ın Cizre ilçesinde hendek ve barikatlara yönelik operasyonlar başlamadan hemen önce PKK'nın sivil halka yönelik saldırıları kameralara takıldı. Yeni ortaya çıkan bir görüntüde, PKK mensupları seyir halindeki araca silahlı saldırı düzenliyor. Bu saldırıda 15 yaşında bir kız çocuğu hayatını kaybetti.

Görüntüde sokağa çıkma yasağının ilan edildiği bölgeyi terk eden vatandaşların yolunu kesen teröristler, araca ve sağa sola ateş açıyor. Silahın patlama sesinden panik olan vatandaşların kaçıştığı görülüyor.
 
Saldırıda başından vurularak yaralanan 15 yaşındaki Mevlüde İğdi isimli kız çocuğunun hayatını kaybettiği belirtildi.

 

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.