Sosyal Medya

Güncel

Ajanlar-hainler el ele

Yaptığı eylemlerle Diyarbakır’ı yakıp yıkan, tarihi camilere saldıran ve Kur’an’ı ateşe veren terör örgütü PKK’ya TİKKO, Dev-Sol, MLKP, DHKP-C gibi Türk solu terör örgütlerinin destek verdiği belirtiliyor. Bölgede Rus ajanlarının da eylemlere katıldığı ifade ediliyor.



Yaptığı eylemlerle Diyarbakır’ı yakıp yıkan, tarihi camilere saldıran ve Kur’an’ı ateÅŸe veren terör örgütü PKK’ya TÄ°KKO, Dev-Sol, MLKP, DHKP-C gibi Türk solu terör örgütlerinin destek verdiÄŸi belirtiliyor. destek verdiÄŸi belirtiliyor. Bölgede Rus ajanlarının da eylemlere katıldığı ifade ediliyor.

Akit’in istihbarat ve yerel kaynaklardan edindiÄŸi bilgilere göre, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde asker ve polise karşı savaÅŸan teröristlerin, PKK ÅŸemsiyesi altında bölgede büyük bir iç savaÅŸ Ã§Ä±karmaya çalıştığı belirtiliyor. Ayrıca, baÅŸtaDiyarbakır olmak üzere bölgeye, Kobani Ã¼zerinden yabancı istihbarat elemanlarıyla, savaşçıların geldiÄŸi de ileri sürülüyor. 

“PKK, KÃœRT DEĞİL KEMALÄ°STTÄ°R”

Kürt siyasetçi Ä°brahim Güçlü, bölgedeki son durum hakkında önemli bilgiler verirken, Ergenekon Terör Örgütü’nün eski uzantılarının bölgede cirit attığını söyledi. Türk solunun önde gelen terör örgütlerinin PKK ile birlikte bölgedeki güvenlik güçlerine karşı savaÅŸtığını belirten Güçlü, “JÄ°TEM’de görev yapmış fakat bugün emekli konumunda olan eski Kemalist kadronun tümünün bölgede olduÄŸu ve bu iÅŸleri doÄŸrudan yönettiÄŸine dair güçlü bilgiler alıyorum. Burada teröristler Diyarbakır’ı yakıp yıkıyor. Ä°nsan yaÅŸadığı yeri yakıp yıkar mı? Kürtler kendi ÅŸehirlerini, tarihi mekanları neden yakıp yıksın? PKK, Kürt ve Kürdistan örgütü deÄŸildir. PKK, 1980 sonrası Kemalistlerin Kürt hareketine karşı içeriden Kürtlük adına geliÅŸtirdikleri bir örgüttür. PKK, kanıyla, canıyla Kürt deÄŸil Kemalisttir. Bölgede yaÅŸayan insanlar devletten deÄŸil PKK’dan korkuyor” dedi. 

TÃœRK SOLUNUN RADÄ°KAL ÖRGÃœTLERÄ° SUR’DA!

Kendisine ulaÅŸan özel bilgilere göre TKP, MLKP, TÄ°KKO, DHKP-C, Dev-Sol, ESPgibi bütün radikal sol terör örgütlerinin Sur ilçesinde PKK ile birlikte hareket ettiÄŸini ifade eden Güçlü, “Bu radikal sol örgütler zaten açık açık PKK’yı desteklemektedir. PKK, bu radikal sol örgütlerin birçok militanını öldürdüğü halde bugün Diyarbakır’da birlikte olup kol kola devletin güvenlik güçlerine karşı saldırılarda bulunuyor. Türkiye’de bir de biliyorsunuz anarÅŸistler var ve bu anarÅŸistler de aynı ÅŸekilde bölgede PKK saflarında yer alıyor. Bölgedeki tarihi yapılara bunlar zarar veriyor, Kur’anları bunlar yakıyor” diye konuÅŸtu. 

“TÃœRKÄ°YE İÇERÄ°DEN VURULUYOR”

Rus ve Suriye ajanlarıın bölgede PKK’yla iÅŸbirliÄŸi içinde olduÄŸunun tespit edildiÄŸini belirten Diyarbakır Memur Sen BaÅŸkanı Yunus MemiÅŸ, “Diyarbakır’da, Şırnak’ta, Cizre’de, Sur’da oynanan oyunların hepsi aynı. Bu istihbarat örgütleri burada yoÄŸunlaşıp sürekli çatışma ortamını sürdürmek istiyor. Rusya, Suriye ve daha tespit edemediÄŸimiz birkaç ülkenin istihbarat örgütlerinin ajanları özellikle Sur’da PKK’lılarla birlikte polisimize, askerimize karşı savaşıyor. Bu istihbarat örgütleri, Türkiye’nin dünya üzerindeki rolünü ve etkisini kendi iç sorunları üzerinden kırmak istiyor. Paralel Yapı’nın uzantıları da maalesef bu dış güçlerle iÅŸ birliÄŸi halinde” ÅŸeklinde konuÅŸtu. 

SUR’DA RUS AJANLARI 

Sur’a savaÅŸmak için gelenler arasında yabancıların olduÄŸu da gelen bilgiler arasında. Ä°stihbarat kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Diyarbakır’ın tarihi Sur ilçesinde uluslararası güçlerin çok sayıda ajanı bulunurken, PKK’nın içinde de yabancı teröristlerin olduÄŸu öğrenildi. Kobani üzerinden Türkiye’ye giriÅŸ yapan PKK destekçisi yabancıların, bölgede Türk güvenlik güçlerine karşı savaÅŸtıkları belirtiliyor. Gazetemize konuÅŸan üst düzey bir emniyet yetkilisi, “Türkiye-Rusya krizinin baÅŸlamasının ardından Rus KGB ajanları bölgede daha yoÄŸun faaliyetlerde bulunuyor. Sur’daki güvenlik güçlerimize karşı eylemlerde bulunan kiÅŸiler arasında henüz tespit edilemeyen yabancı uyruklu insanların olduÄŸunu da biliyoruz” dedi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.