Sosyal Medya

Güncel

Bağcılar'da polis aracına ateş açıldı

İstanbul Bağcılar'da gösteri yapan gruptan bazı kişiler polis aracına ateş etti



Ä°stanbul BaÄŸcılar’da Demirkapı Mahallesi'nde gösteri yapan gruptan Akrep diye tabir edilen zırhlı polis aracına ateÅŸ açıldı. Saldırı sonrası mermiler zırhlı araca isabet ederken ölüm yada yaralanma yaÅŸanmadı.

Bağcılar'da akşam saatlerinde gösteri yapmak isteyen yüzleri maskeli gruba polis müdahale etti. Ara sokaklara dağılan gruptan daha sonra Akrep diye tabir edilen zırhlı polis aracına ateş açıldı. Olayda araca mermi isabet ederken ölen ya da yaralanan olmadı.

Polis çevrede helikopter destekli geniş çaplı inceleme başlattı.

OLAY YERÄ° Ä°NCELEMESÄ°NDE HAREKETLÄ° ANLAR YAÅžANDI

Polis ekipleri saldırı sonrası çevrede boş mermi kovanlarını araştırmak için Demirkapı Mahallesi'nde bulunan Akşemsettin Parkı'na geldi. Polis helikopteri de havadan destek verirken, zırhlı araçlar parkın etrafında geniş güvenlik önlemi aldı.

Bu sırada polis ekipleri telsizden ellerinde silahlı bir grubun olduğunu duyması üzerine kısa süreli hareketli anlar yaşandı. Polis ekipleri hemen silahlarını çekerek parkın etrafında siper aldı. Daha sonra herhangi bir olumsuzluk olmadığını anlayan polis ekipleri parkta incelemelerini sürdürdü.

Polis ekipleri saldırıyı yapan kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin yakalanması için çevrede helikopter destekli geniş çaplı inceleme başlattı.

 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.