Sosyal Medya

Güncel

Cumhurbaşkanlığı Sarayı ziyarete açıldı

Çeşitli grupların ziyaretine açık olan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne, internet üzerinden bireysel başvurular yoluyla ziyaretçi kabulüne başlandı.



CumhurbaÅŸkanlığı Halkla Ä°liÅŸkiler BaÅŸkanlığından verilen bilgiye göre, CumhurbaÅŸkanlığı Külliyesi'ni ziyarete vatandaÅŸlar büyük ilgi gösterdi. YoÄŸun bir gündemde duyurusunun yapılmasına raÄŸmen baÅŸvuruların baÅŸladığı gün bir aylık kontenjanın dolduÄŸu, sistem üzerinden her hafta yeni kontenjanların açılacağı belirtildi.

Ä°nternet üzerinden randevu alan kiÅŸiler, Halkla Ä°liÅŸkiler BaÅŸkanlığı personelince telefonla aranarak randevu gün ve saatleri teyit ediliyor.

Külliye ziyaretlerinin her cuma 40'ar kiÅŸilik gruplar halinde öğleden önce ve öğleden sonra gerçekleÅŸtirilmesi planlanıyor. 

Bu çerçevede ilk misafir grupları bugün ağırlanıyor. Misafir grubuna, Ankara baÅŸta olmak üzere Ä°stanbul, Bursa, Antalya, Giresun, Kocaeli, Mersin, Adana, Karabük, Kayseri, Konya, Ordu, Samsun ve Trabzon gibi çeÅŸitli illerden katılım saÄŸladı. 

Ayrıca yine internet üzerinden baÅŸvuru yapan Belçika'nın Liege ÅŸehrinden bir gurbetçi de bugün CumhurbaÅŸkanlığı Külliyesi'nde konuk edildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.