Sosyal Medya

Güncel

Hendek kazanlara karşı çıkan esnafı dövdüler!

Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde teröristlerin hendek kazmasına karşı çıkan market sahibi, önce darbedildi daha sonra iş yerine taş ve sopalarla saldırı düzenlendi.



Diyarbakır'ın BaÄŸlar ilçesinde, iÅŸ yerinin önüne hendek kazıp, barikat kurmak isteyen teröristlere tepki gösteren esnaf darbedildi.

Alınan bilgiye göre, terör örgütü PKK'nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri, Kaynartepe Mahallesi'nde Hacı Gençer'in de iş yerinin bulunduğu sokakta barikat kurup, hendek kazmak istedi.

Teröristlere karşı çıkan Gençer önce darbedildi, daha sonra işlettiği markete saldırıda bulunuldu.

Gençer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, örgüt mensuplarının yaklaşık 4 aydır ilçenin farklı mahallelerinde barikat kurup, hendek kazmaya çalıştığını söyledi.

İLÇE HALKI RAHATSIZ

Huzursuzluk yaÅŸayan ilçe halkının bu durumdan rahatsız olduÄŸuna dikkati çeken Gençer, ÅŸunları kaydetti:

"Yüzleri kapalı YDG-H çeteleri dükkanımızın önüne hendek kazıp, barikat kurmaya çalıştılar. Esnaf olarak yaptıklarının doÄŸru olmadığını söylerken bir grup sözle sataÅŸtıktan sonra taÅŸ ve sopayla saldırdı. Tehdit ederek dışarıdaki soÄŸuk içecek dolabının camını kırdılar. AÄŸabeyim de yanımdaydı. Apar topar dükkanımızı kapatıp, Ã§Ä±kmak zorunda kaldık. Ä°nsanları rahatsız ediyorlar ancak kimse korkusundan müdahale edemiyor, Ã§Ã¼nkü ellerinde silah var."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.