Sosyal Medya

Güncel

Cumhuriyet ekonomik krize girdi

Cumhuriyet Gazetesi Cemaat'in ÅŸirketlerinden gelen para kesilince ekonomik krize girdi..



Cemaat'in servis ettiÄŸi tapelerle MÄ°T tırları üzerinden Türkiye'yi terör destekçisi ülke gibi gösteren Cumhuriyet, Cemaat'in ÅŸirketlerine yapılan operasyonlardan sonra para kaynağını kaybetti.

SAYFA SAYISI AZALTILIYOR

Gazete, üstüne bir de Genel Yayın Yönetmeni ile Ankara Temsilcisi'nin cezaevine gönderilmesinin ardından ekonomik daralmaya gitmek zorunda kaldı. Bu nedenle de bazı yazarların köşeleri birer gün azaltıldı.

Özgen Acar, Mine Kırıkkanat, Ali Sirmen, Nilgün Cerrahoğlu ve Işıl Özgentürk'ün yazılarının birer gün azaltıldığı öğrenildi.

HAFTADA BÄ°RER GÃœN EKSÄ°K YAZACAKLAR

Cumhuriyet yazarı Özgen Acar bu kararı köşesinden ÅŸu satırlarla duyurdu: "Ekonomik nedenlerle gazetenin sayfa sayısının azaltıldığını, bu nedenle yazarlardan haftada birer gün eksik yazmalarının istendiÄŸi bildirildi. Artık yalnızca salı günleri "KavÅŸak" okuyabileceÄŸinizi üzülerek bilgilerinize saygılarımla sunarım…"

"DARALTMAK ZORUNDA KALDIÄžI SAYFA SAYISI.."

Cumhuriyet yazarı Mine Kırıkkanat da Twitter'dan yaptığı açıklamada bu kararı şöyle paylaÅŸtı: "Sevgili okurlarım, Cumhuriyet'in daraltmak zorunda kaldığı sayfa sayısı gereÄŸi, bundan böyle haftada 2 deÄŸil, 1 yazı yazacağım. Bilginize."

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.