Sosyal Medya

Coğrafyamız

İsrail polisi bir Filistinliyi öldürdü

İsrail polisinin, Kudüs'te bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu iddiasıyla bir Filistinliyi öldürdüğü, İsrail askerlerinin müdahalesinde ise 6 Filistinlinin yaralandığı bildirildi.



Ä°srail ordusundan yapılan açıklamada, Kudüs'te Ä°srail polisine bıçaklı saldırı giriÅŸiminde bulunarak yaraladığı iddia edilen Filistinlinin öldürüldüğü kaydedildi. 

Ä°srail Polis Sözcüsü Luba es-Semri ise bıçaklama giriÅŸiminin El-Enbiya Caddesinde meydana geldiÄŸini ve saldırıya maruz kalan polisin yaralandığını belirtti. 

Açıklamada, Filistinlinin olay yerinde ateÅŸ açılması sonucu Ã¶ldürüldüğü ve inceleme yapmak üzere bölgeye polis ekiplerinin gittiÄŸi ifade edildi.

FÄ°LÄ°STÄ°NLÄ°LERE MÃœDAHALE: 6 YARALI

Öte yandan, Filistin Kızılayı'ndan yapılan açıklamada, Kudüs'ün Ebu Dis beldesinde İsrail askerlerinin Filistinlilere müdahalesinde 1 kişinin gerçek, 5 kişinin plastik mermiyle yaralandığı belirtildi.

Yaralıların Makasid Hastanesine kaldırıldığı bildirilen açıklamada, onlarca kişinin İsrail askerlerinin yoğun olarak kullandığı göz yaşartıcı gazdan etkilendiği kaydedildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.