Sosyal Medya

Güncel

Başbakan son terör olayıyla ilgili açıklama yaptı: İki ihtimal var...

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Tahir Elçi'nin öldürüldüğü ve bir polisin şehit olduğu saldırı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.



BaÅŸbakan DavutoÄŸlu, Diyarbakır Baro BaÅŸkanı Tahir Elçi'nin yaÅŸamını yitirdiÄŸi, 1 polisin ÅŸehit olduÄŸu saldırı ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

İşte açıklamadan önemli bölümler;

Åžu ana kadar ulaÅŸan bilgilere göre sayın Tahir Elçi, zarar gören 4 ayaklı minare yanında açıklama yaparken aynı anda, bir araç içinde teröristler polisimize saldırdı. Orada 1 polisimiz ÅŸehit oldu.

Ä°ki ihtimal söz konusu, Tahir Elçi'ye yönelik suikast gerçekleÅŸtirilmiÅŸ olması. Kim yapmış olursa hedef açıktır.  Hedef Tahir Elçi deÄŸil. Hedef Türkiye'dir. Türkiye'deki barış ve huzur ortamına yönelik saldırıdır.

İkinci ihtimal ise polisimizin de teröristlere karşlık vermesi sonucu ateş arasında kalması sonucu hayatını kaybetmesi. Böyle bir durum da varsa bu açığa çıkar

Bu çerçevede İçişleri ve Adalet Bakanlığımızdan üst düzey yetkililer olay yerine sevkedildi ve olayın aydınlatılması için bütün gayreti göstereceklerdir.

Özellikle Diyarbakır'daki vatandaşlarımız provokasyona kapılmadan olayın aydınlatılmasını beklemelidir.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.