Sosyal Medya

Güncel

Türkiye'de boykotlar başladı!

Rusların Türk şirketlere karşı boykot başlatması üzerine sosyal medya kullanıcılarından tepki geldi. Fenerbahçe taraftarı Yandex'i boykot ile ilk adımı atarken sosyal medyalarda ise Rus şirketleri boykot çağrısı geldi.



Türkiye ile Rusya arasında yaÅŸanan krizin ardından Fenerbahçe ile internet arama motoru Yandex arasındaki iÅŸbirliÄŸi tehlikeye girdi. Fenerbahçeli taraftar Rusya uzantılı arama motorunu bilgisayar ve cep telefonlarından kaldırmaya baÅŸladı.

Rus ÅŸirketi, yaklaşık 1 milyon kiÅŸinin bilgisayar ve cep telefonuna indirdiÄŸi Yandex uygulamasının bu krizden etkilenmesini kesinlikle istemiyor. Yandex daha önce yaptığı açıklamada, Fenerbahçe taraftarının ilgisinin kendilerini çok ÅŸaşırttığı ve anlaÅŸmanın çok uzun yıllar sürmesini istediklerini açıkça belirtmiÅŸti.

ACÄ°L TOPLANTI Ä°STEDÄ°LER

Henüz 3 gün olmasına rağmen ciddi düşüş yaşanması Rus yetkilileri harekete geçirdi. Fenerbahçe yönetimininden toplantı talep eden Yandex, bu işbirliğinin zarar görmemesi için bir çözüm arayışına girecek.

RUSLARIN BOYKOTUNA KARÅžI ATAK: BOYKOT BAÅžLADI

Rusların Türkiye'ye karşı boykot baÅŸlatması üzerine sosyal medyadan tepki geldi. Sosyal medyadaki kullanıcılar Rusların boykotunu kınarken 'Rus ÅŸirketleri boykot' çaÄŸrısı yaptı. Türkiye'deki Rus ÅŸirketlerden olan Yandex, LukOil, DenizBank gibi büyük ÅŸirketlere karşı boykotlar baÅŸladı.

İşte sosyal medya kullanıcılarının Rusya'ya karşılık gösterdiği tepki ve boykot çağrıları:












Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.