Sosyal Medya

Güncel

'Sivil anayasa hedefini bu dönemde gerçekleştireceğiz'

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin grup toplantısında konuşuyor.



Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

* 2002'den bu yana aldığımız emaneti layıkıyla taşımıştır. Milletimiz bize her daim güvenmiştir.

* Bu harekette hiç şüphe yok ki, en büyük emeği olan kişiye Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'a selam olsun.

* 1 Kasım seçimleri sonrası adım adım tüm olanlar gerçekleÅŸti. Türkiye’ye büyük hedeflerine 2023 hedeflerine ulaÅŸmak hedefimizdir. Ä°nÅŸallah yeni dönemde ülkemizi daha iyi seviyelere taşımak için hep birlikte çalışacağız.

* İlk kez görev alan arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnsanlığa hizmet yolunda emek ve gayretlerini ziyan etmesin.

* Şimdi milletimizin hizmeti için çıktığımız yürüyüşün yeni aşamasındayız. Neredeyse kurulduğu günden beri iktidarda olan AK Parti için 1 Kasım seçimleri milletin bize güveninin devam ettiğinin resmidir.

*64. hükümetimizin insanlık için hayırlı olmasını diliyorum. Gerek kabineyi gerek Meclis Genel Kurulu'ndaki arkadaÅŸlarımızı belirlerken en doÄŸru isimleri seçmeye çalıştık. Her bakanlık için 3-4 alternatif arasında gidip geldim. Ak Parti grubundan bunun kadar nitelikli 3-4 liste daha çıkarabilirdik. Bu liste Türkiye’nin önemli ihtiyaçları göz önüne alarak hazırlanmıştır. AK Parti  çok zengin bir kadroya sahiptir. Bugün, görev arkadaÅŸlarımıza verildi ama baÅŸka arkadaÅŸlarımıza da emanet edilecektir gönül rahatlığıyla. Åžimdi bize düşen görev aÅŸkla heyecanla milletimizin emanetine sahip çıkmaktır. Biz her zaman bu emaneti AK Parti ailesi olarak hep birlikte taşıdık taşımaya devam edeceÄŸiz.

*İnşallah sivil bir anayasa hedefini de bu dönemde gerçekleştireceğiz. 64. hükümetin 3 temel misyonu olacak; milleti temsil etmek, milletimize hizmet etmek, ülkeyi geleceğe taşımaktır.

 


 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.