Sosyal Medya

Güncel

IŞİD'in hücre evinde patlama

Gaziantep'te polisin operasyon düzenlediği IŞİD'e ait bir hücre evinde patlama oldu; yaralı polisler var. Ermiş Sınır Karakolu'nda zırhlı polis aracına düzenlenen saldırıda da 4 IŞİD'li öldürüldü.



Gaziantep polisi, merkez Beykent Mahallesi'nde IŞİD'e ait bir hücre evi tespit etti. Gece saatlerinde ekipler belirlenen eve operasyon düzenledi. Operasyon esnasında evde patlama meydana geldi. İlk bilgilere göre patlamada yaralanan polisler oldu.

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya da olay yerine giderek devam eden operasyon hakkında bilgi aldı.

4 IŞİD'li öldürüldü

Gaziantep'in OÄŸuzeli ilçesinde ErmiÅŸ Hudut Karakolu'na ait zırhlı 'kobra' aracına doÄŸru ilerlediÄŸi ve içerisinde IŞİD üyesi olduÄŸu tespit edilen iki araca, yapılan uyarıya silahla karşılık verilmesi üzerine ateÅŸ açıldı. Açılan ateÅŸ sonucu bir araçta bulunan 4 IŞİD'li öldürüldü. 

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, cumartesi saat 14.00-14.30 sıralarında gerçekleşen olayda, iki araç askeri personel tarafından uyarıldı. Uyarılara silahla karşılık verilmesi üzerine ise asker ateş açtı. Bir araç vurulurken, aracın içerisindeki silahlı 4 kişi etkisiz hale getirildi. Diğer araç ise olay yerinden kaçtı.

Kaynak: AA

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.