Sosyal Medya

Güncel

ErdoÄŸan Soros'a randevu vermedi!

1 kasım seçimlerinden sonra Soros soluğu Türkiye'de almış. Ama Erdoğan randevu isteğini geri çevirmiş. Akşam gazetesinde Murat Kelkitoğlu yazdı.



Gezi olaylarında sokakları savaÅŸ alanına çeviren, esnafa ve vatandaÅŸlara zarar veren vandalları desteklediÄŸini itiraf eden Macar asıllı milyarder spekülatör George Soros'aCumhurbaÅŸkanı Recep Teyyip ErdoÄŸanın rest çektiÄŸi ortaya çıktı. 

'Krizi tetikleyen adam' olarakta bilinen George Soros'un, 1 Kasım seçimlerinden AK Parti'nin farklı bir ÅŸekilde zaferle çıkmasının ardından keskin bir 'U' dönüÅŸü yaparak soluÄŸu Türkiye'de aldığı ve CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'dan kendisi ile görüÅŸmek için randevu talep ettiÄŸi ancak ErdoÄŸan'ın bu talebi geri çevirdiÄŸi ortaya çıktı.

Ä°ÅŸte Murat KelkitoÄŸlu'nun AkÅŸam gazetesindeki yazısı ÅŸu ÅŸekilde;

Nelere kadirsin 49.5! Millet aldı mı sazı eline, böyle boyun eÄŸdiriyor herkese! Önce mektuplarla devletin başındaki insana meydan okuyanlar, 1 Kasım ertesi ‘gelin kucaklaÅŸalım’ dizeleri döktürdüler. Türkiye’yi Suriye’ye çevirmek isteyenler de bugünlerde diz çökmüÅŸ durumda.

Kim mi bunlar?

''Gezi olaylarında hukuki ve tıbbi destek verdik'' itirafında bulunan George Soros bu isimlerin başında geliyor. 1 Kasım’da ortaya çıkan 49.5’i gören Soros, soluÄŸu hemen Türkiye’de aldı. Bakmayın siz gazetelere röportajlar verdiÄŸine, Türkiye'ye gelme amacı çok farklıydı.

1 Kasım sonrası dengeler tamamen deÄŸiÅŸtiÄŸi için kokuyu alan Soros, CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan’la görüÅŸmek istedi. Yüksek ihtimalle, daha önce kurduÄŸu ittifaklar nedeniyle özür dileyecek, yeni durum için konumlanmaya çalışacaktı. Ancak, istediÄŸi olmadı. ErdoÄŸan, Soros’a randevu vermedi. 

Büyük bir hayal kırıklığı yaÅŸayan Soros’la görüÅŸen var mıdır bilemiyorum ancak muhalefet partilerinin kendisiyle görüÅŸüp görüÅŸmediÄŸini de merak etmiyor deÄŸilim. 

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.