Sosyal Medya

Güncel

Melek Baykal hicaplı kadınlardan özür diledi

Yozgat'taki Hayri İnal Konağı'nda çalışan başörtülü kadınları aşağılayan tiyatrocu Melek Baykal, paylaşımı için özür dilemek zorunda kaldı.



Yozgat'taki Hayri Ä°nal Konağı'nı ziyaret eden ve buradaki izlenimlerini, Yozgat Belediyesi çalışanlarıyla çektirdiÄŸi fotoÄŸrafla birlikte Instagram hesabından paylaÅŸan Melek Baykal, özür diledi.

Gelen eleÅŸtiriler nedeniyle hesabını kapatmak zorunda kalan Baykal yaptığı yazılı açıklamada, konaÄŸa tekrar gittiÄŸini ve yanlış anlaşılma yüzünden özür dilediÄŸini, belediye çalışanlarının da kendisini sıcak bir ÅŸekilde karşıladığını anlattı.
 
Ä°ÅŸte Melek Baykal’ın o açıklaması;
 
“Sevgili Dostlar,
 
Dün kendi sosyal medya hesabımdan yaptığım paylaşımdan ötürü çok üzgünüm. Her türlü düÅŸünce ve inanç özgürlüÄŸüne saygılı olduÄŸumu bilmenizi isterim. Karşı olduÄŸum tek ÅŸey istismar edilmesidir.
 
Ben, hiçbir zaman bu kadar güzel insanların önce evlerine gidip, birlikte fotoÄŸraf çektirip sonra da onları rencide edebilecek zihniyete sahip olmadım. Yapılan yorumlardan sonra, paylaşımımı kendim için kayda alıp sildim ve ardından defalarca okudum.
 
Okuduklarım beni bile ürküttü. Aklımın ucundan bile geçmeyen, ancak seçtiÄŸim kelimelerin yanlışlığından dolayı maksadını fazlasıyla aÅŸan ifadeden büyük piÅŸmanlık duydum.
 
Åžu konuda emin olun ki, benim en büyük hatam, bu kadar yanlış yoruma açık bir metni paylaÅŸmak oldu. Tarihi konak ve içinde gördüklerim beni çok etkiledi, heyecanlandırdı. Bu tarihi görünce ve hatta içimde hissedince, bu duygumu sizlere anlatma ihtiyacı duydum. Heyecanla, hızlıca yazdığım ve ikinci kez okumadan paylaÅŸtığım fikrimin ne anlamlara gelebileceÄŸini fark etmek hâlâ kanımı donduruyor ve beni derinden yaralıyor.
 
Birlik ve beraberliÄŸe, barışa ve huzura fazlasıyla ihtiyacımız olan ülkemizde, bir sanatçı olarak en baÅŸta benim böyle yanlış bir tutum takınmam mümkün olamaz!
 
Bugün bu insanlardan özür dilemeye gittim. Onlar her zamanki yüce gönüllülükleri ile beni bağırlarına bastılar. Bu vesile ile onlardan bir kez de sizlerin önünde özür dilemek istiyorum.
 
Bizleri birleÅŸtirebilecek tek ÅŸey sevgi. Yüreklerimizin sevgi ile, bir atması dileÄŸimle...”

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.