Sosyal Medya

Güncel

Rus yanlısı Çeçen lider Türkiye'ye sert çıktı



DüÅŸünce Mektebi - Çeçenistan'ın Rus yanlısı lideri Ramazan Kadırov Türkiye ve diÄŸer OrtadoÄŸu ülkelerini ağır dille eleÅŸtirdi. Kadırov bu ülkeleri İŞİD'le mücadele etmeyerek Peygamber ümmetinin mahfolmasına seyirci kalmakla suçladı

Trend  Haber AjansıTürkiye Masasının haberine göre Kadırov: “ Ben, Suudi Arabistan, Katar, Kuveyt, Bahreyn, Umman, BirleÅŸik Arap Emirlikleri, Ürdün, Fas, Cezayir, Türkiye, Ä°ran Malezya, Endonezya, Pakistan devlet liderlerine çağırı yapmayı kendime borç biliyorum. Siz ne zamana kadar Peygamber ümmetinin mahfolmasına sessiz kalacaksınız? Neden toplanıp sorunu görüÅŸmüyorsunuz? Neden IŞİD’ile mücadele etmiyorsunuz? Neden ABD ve müttefiklerine “yeter” demiyorsunuz?” diye konuÅŸtu.

Çeçenistan lideri ayrıca, ABD’nin arap baharı adı altında Libya, Tunus, Suriye, Yemen ve Mısır’da iç savaÅŸlar yarattığını bildirdi.

Ramazan Kadırov birlikte tüm sorunların çözülebileceÄŸini ifade ederek: “Biz 1,5 milyarız. Genç, SaÄŸlam, Kararlı ve Cesaretliyiz. Biz, bir olursak dünyadaki tüm sorunları çözebiliriz.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.