Sosyal Medya

Güncel

Bir büyük holding daha TUSKON'dan ayırldı

TUSKON'a yönelik 6 Kasım’daki polis baskınıyla kopuşlar hızlandı. Boydak'tan sonra NAKSAN da cemaatle köprüleri attığını açıkladı



Fethullah Gülen Cemaati’ne yakınlığıyla bilinen Türkiye Ä°ÅŸadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu’na (TUSKON) düzenlenen baskının ardından dernekten ikinci kopuÅŸ Naksan Holding’den geldi.

TUSKON ve baÄŸlı federasyonlara yönelik 6 Kasım’daki polis baskını sonrası Boydak Holding’den dernekle tüm iliÅŸkilerin kesildiÄŸi açıklaması gelmiÅŸti. 

TUSKON baskını, Boydak Holding’in ardından ikinci iliÅŸik kesme haberini getirdi. Gaziantep’in önemli holdinglerinden olan Naksan , konfederasyondan ayrıldıklarını duyurdu.

Naksan Holding Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Cahit NakıboÄŸlu adına yapılan yazılı açıklamada, “Bugünlere devletimiz ve hükümetlerin desteÄŸiyle geldik. Her zaman millet iradesi ile ÅŸekillenen demokrasinin ve demokrasinin yürütücüsü olan devletimizin yanında olduk. Naksan Holding olarak TUSKON’dan ayrıldık. Bundan böyle hiçbir tüzel veya gerçek kiÅŸiler, ismimizi herhangi bir kurum ve kuruluÅŸla anmamalıdır” denildi.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.