Sosyal Medya

Dünya

Fethullah Gülen yine beddua etti

Fethullah Gülen, bu kez de 'FETÖ'nün iddianamesine tepki göstererek beddualarını sıraladı.



Fethullah Gülen, bu kez de 'FETÖ'nün iddianamesine tepki göstererek beddualarını sıraladı.

Gülen'in sitesinde"Allah, Sabredenlerin Yardımcısıdır!..'' baÅŸlığıyla yayımlanan (9 Kasım 2015) sohbetinden bazı bölümler ÅŸöyle:

Bütün terör örgütlerinin Allah belasını versin diyen Gülen, "Terör örgütü olmayana, 'terör örgütü' diyenlerin Allah belasını versin!.. Paralel olmayana 'paralel' diyenlerin de Allah belasını versin!.. Umduklarının aksiyle onları tokatlasın, yerle bir etsin, hazan yemiÅŸ yapraklar gibi savursun, gübreler gibi toprağın baÄŸrına devirsin, gübre kılsın hepsini" dedi.

*Dünyanın o cazibedar güzelliklerine kapılmadan, aÅŸağı insanlara boyun eÄŸmeden, kendi düzenini kurarak, i'la-yı kelimetullah için, milli ruhu yüceltmek için, ruhunun abidesini ikame etmek için koÅŸmak lazım. Bu süfyaniyet asrının süfyanlarının arkasından gitmeden… Aslî süfyanlar, zıllî süfyanlar, izafî süfyanlar vardır. Bunlar, yapamadıkları ÅŸeyleri baÅŸkaları yapıyorsa, hazımsızlıktan, hasetten, çekememezlikten dolayı onu yıkmaya çalışmışlardır. Bugünkü tahribatın arkasındaki temel düÅŸünce budur. Yoksa ne terör örgütü var ne de devlete talip olan var.

*Bütün terör örgütlerinin Allah belasını versin!.. Pakrudin Terör Örgütü'nün Allah belasını versin!.. Pers Terör Örgütü'nün Allah belasını versin!.. Terör örgütü olmayana, “terör örgütü” diyenlerin Allah belasını versin!.. Paralel olmayana “paralel” diyenlerin de Allah belasını versin!.. Umduklarının aksiyle onları tokatlasın, yerle bir etsin, hazan yemiÅŸ yapraklar gibi savursun, gübreler gibi toprağın baÄŸrına devirsin, gübre kılsın hepsini!..

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.