Sosyal Medya

Ekonomi

Boydak Holding TUSKON'dan ayrıldı

Boydak Holding'in sahibi Mustafa Boydak tarafından yapılan açıklamada, "Devlet mekanizması dışında herhangi bir farklı yapılanma içinde görünmeyi kabul etmemiz mümkün değildir" denildi



Boydak Holding BaÅŸkan Vekilli ve Kayseri Sanayi Odası BaÅŸkanı Mustafa Boydak, Fethullah Gülen cemaatine yakınlığıyla bilinen Türkiye Ä°ÅŸadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu'na (TUSKON) ‘terör  örgütüne finansmak saÄŸlamak’ iddiasıyla düzenlenen baskının ardından bir açıklama yaparak, dernekle iliÅŸkilerini kestiÄŸini duyurdu. Mustafa Boydak, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “devlet mekanizması dışında herhangi bir farklı yapılanma içinde görünmeyi kabul etmemiz mümkün deÄŸildir. Bundan böyle hiçbir tüzel veya gerçek kiÅŸiler ismimizi herhangi bir camia cemaat v.s ile anmamalıdır” dedi

Mustafa Boydak, "ÇeÅŸitli STK'larda ÅŸirketlerimiz adına görev alan arkadaÅŸlarımız ilgili kurumlardaki konumlarını gözden geçirmiÅŸ olup eksiklerini tamamladılar. Kamuoyunda soru iÅŸareti oluÅŸan STK'lardan arkadaÅŸlarımız teÅŸekkür ederek ÅŸirketlerimizin üyeliklerini sonlandırmak yoluna gitmiÅŸlerdir. Daha önce de ifade ettiÄŸimiz gibi devlet mekanizması dışında herhangi bir farklı yapılanma içinde görünmeyi kabul etmemiz mümkün deÄŸildir. Bundan böyle hiçbir tüzel veya gerçek kiÅŸiler ismimizi herhangi bir camia cemaat v.s ile anmamalıdır. Kurumsal ilkelerimize saygı bekliyoruz" dedi.

DEVLETÄ°MÄ°ZÄ°N DESTEKLERÄ°YLE...

Açıklamasında "devletimizin ve hükümetlerin destekleriyle bugünlere geldik" diyen Boydak, "Boydak Holding ve baÄŸlı ÅŸirketlerin tamamı devletimizin kurum ve kuruluÅŸlarına saygıyla baÄŸlıdır. Tüm mensuplarımız ve yöneticilerimiz grubumuzun kurumsal duruÅŸuna saygı duymakta, var gücü ile baÅŸarıya endeksli herkes çalışmaya devam ediyor. Bundan sonra da aynı tempoda azim ve kararlılık ile yolumuza devam edeceÄŸiz" ifadelerini kullandı.  Sözlerini "Ekonomik konularda elbette söyleyeceklerimiz gördüÄŸümüz eksiklikleri ifadelerimiz hükümetimizden özel sektör olarak taleplerimiz olacaktır" tamamlayan Boydak, Twitter'dan Boydak ile ilgili açıklamayar yapmaya devam edeceÄŸini bildirdi.

MelikÅŸah Üniversitesi Mütevelli Heyet BaÅŸkanı ve Boydak Holding CEO'su Memduh Boydak, eylül ayında Kayseri’de düzenlenen ‘paralel yapı’ operasyonunda gözalton alınmış, ardından serbest bırakılmıştı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.