Sosyal Medya

Güncel

Cumhuriyet'ten İsrail ağzı

AK Parti’nin seçim zaferini hazmedemeyen, Can Dündar yönetmenliğindeki Cumhuriyet gazetesi ile katil İsrail’in Yediot Ahronot gazetesi, seçim sonuçlarıyla ilgili haberi benzer başlıklarla okuyucularına duyurdular. Böylece Cumhuriyet’in akıl hocalarının kimler olduğu da ortaya çıkmış oldu.



1 Kasımgenel seçimlerinden, Ahmet DavutoÄŸlu baÅŸkanlığındaki AK Parti, ezici bir üstünlükle birinci parti olarak çıktı. AK Parti’nin seçim zaferini hazmedemeyen, Can Dündar yönetmenliÄŸindeki Cumhuriyet gazetesi ile katil Ä°srail’in Yediot Ahronot gazetesi, seçim sonuçlarıyla ilgili haberi benzer baÅŸlıklarla okuyucularına duyurdular. Böylece Cumhuriyet gazetesinin akıl hocalarının kimler olduÄŸu da ortaya çıkmış oldu.

Ä°SRAÄ°L GAZETESÄ° Ä°LE CUMHURÄ°YET’Ä°N BAKIÅž AÇISI AYNI

AK Parti’nin seçim zaferini, Cumhuriyet gazetesi “Korkunun zaferi” baÅŸlığıyla okuyucularına aktarırken, katil Ä°srail’in önde gelen gazetelerinden Yediot Ahronot da seçimlere Cumhuriyet gazetesiyle aynı açıdan bakarak, haberi okuyucularına “Sultan olma yolunda korkuttu ve kazandı” baÅŸlığıyla duyurdu.

‘ERDOÄžAN GÄ°TTÄ°, ARTIK DAHA GÜÇLÜYÜZ’ DEMÄ°ÅžLERDÄ°

13 yıllık iktidarlığı döneminde Ä°srail’e ve onun politikalarına karşı çıkan AK Parti’nin, 7 Haziran seçimlerinde tek başına iktidar olacak milletvekili sayısına ulaÅŸamaması, en çok terör devleti Ä°srail’i sevindirmiÅŸti. Ä°srail medyası, seçim sonuçlarını ‘ErdoÄŸan gitti, artık daha güçlüyüz’ sözleriyle yorumlamıştı. 7 Haziran seçimlerinde sevinç çığlıkları atan Ä°srail, 1 Kasım seçimlerinde suspus oldu.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.