Sosyal Medya

Güncel

Erdoğan'ın şoförü meclise girdi

1 Kasım 2015 Genel Seçimleri'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 20 yıllık şoförü Ahmet Hamdi Çamlı AK Parti'den milletvekili seçildi.



CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın 20 yıldır 'gönüllü ÅŸoförü' olan Ahmet Hamdi Çamlı, 1 Kasım seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Ä°stanbul milletvekili seçildi.

7 HAZÄ°RAN'DA MECLÄ°S'E GÄ°REMEMÄ°ÅžTÄ°

7 Haziran seçimlerinde Ä°stanbul 2. bölgeden 16. sıra adayı gösterilen ancak seçilemeyen ErdoÄŸan'ın 'gönüllü ÅŸoförü' Ahmet Hamdi Çamlı, 1 Kasım seçimlerinde Meclis'e girmeyi baÅŸardı. Çamlı, 1 Kasım seçimleri için Ä°stanbul 2. Bölge 13. sıradan aday gösterilmiÅŸti.

ÅžEVKÄ° YILMAZ'IN YEÄžENÄ° Ä°LE EVLENMÄ°ÅžTÄ°

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın 20 yıldır 'gönüllü ÅŸoförlüÄŸünü' yapan Ahmet Hamdi Çamlı, 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den Ä°stanbul milletvekili olarak Meclis'e girdi.

Çamlı, Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanlığı'na aday olduÄŸu günlerden bu yana Tayyip ErdoÄŸan'a gönüllü ÅŸoförlük yapmıştı. GeçmiÅŸte Necmettin Erbakan'ın da ÅŸoförlüÄŸünü yapan Çamlı, Milli Nizam ve Milli Selamet Partisi'nin kurucuları arasında yer alan Zeki Çamlı'nın oÄŸlu. Çamlı, 14 yaşındayken, Metris Cezaevi'nde ErdoÄŸan'la birlikte kalmıştı. ErdoÄŸan, Çamlı'yı, Rize eski milletvekili Åževki Yılmaz'ın yeÄŸeni ile evlendirmiÅŸti.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.