Sosyal Medya

Güncel

İnce siyaseti bırakacak mı?

CHP Milletvekili Muharrem İnce, 2014 yılında katıldığı bir programda AK Parti'nin yüzde 49 oy oranını yakalaması halinde 'siyaseti bırakıp, tavuk beslerim' sözleri sosyal medyada yeniden ilgi odağı oldu.



CHP Yalova Milletvekili Muharrem Ä°nce, 2014 yılında katıldığı bir televizyon programında "AK Parti, yüzde 49 oy alsın bırakırım siyaseti. Gider tavuk beslerim" ifadesini kullanmıştı. 1 Kasım Seçimlerinde AK Parti'nin yüzde 49 oy almasından sonra sosyal medyada bu sözler yeniden gündeme taşındı. "AK Parti, yüzde 49 oy aldı, Muharrem Ä°nce tavuk besleyecek mi?" sorusu yoÄŸun bir ÅŸekilde gündeme gelerek hatırlatılmaya baÅŸlandı.
 
Muharrem Ä°nce, 30 Mart Seçimleri öncesinde katıldığı televizyon programında "AK Parti, yüzde 49 oy alsın bırakırım siyaseti bırakıtım, baÅŸka ne yapacağım ki? Giderim kitap okurum, tavuk beslerim köyde" demiÅŸti. Ä°nce'nin AK Parti'nin yüzde 49 almasını hayal olarak gördüÄŸü açıklamaları 1 Kasım Seçimlerinde AK Parti'nin yüzde 49 oy almasından sonra sosyal medyada yeniden gündem oldu. Kullanıcılar Muharrem Ä°nce'ye 'Siyaseti bırakıp tavuk besleyecek misiniz?' sorusunu yöneltti. Ä°nce, bu ifadeleri hakkında henüz yeni bir açıklama yapmadı.

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.